Processzorhűtővel bővül a Gigabyte kínálata

2017. július 11.
2.7071
petike737 profilja, adatai
petike737
A Gigabyte itthon is egy népszerű márka, de a felhasználók főként a grafikus kártyáik és az alaplapjaik miatt ismerik őket, viszont az elmúlt pár évben látványosan bővítették a portfóliójukat és most már a gamer perifériák mellett például hűtési megoldásokkal is foglalkoznak.
 

Nemrég egy igen izmos CPU hűtőt mutattak be, mely Gigabyte ATC 700 néven kerül a boltokba. Az Aorus brand itt is megjelenik, méghozzá a felső részen elhelyezett RGB LED megvilágítású logóban.

A levegőt a két oldalára elhelyezhető 12 centiméteres ventilátorok mozgatják, a támogatást illetően pedig szinte mindenféle processzorhoz használható a korábbi modellektől kezdve a legújabb AMD Ryzen szériáig. Az árazás még nem ismert, de vélhetően a középmezőnyben kap majd helyet a vállalat újdonsága.
3 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nekem ez nagyon bejön, még a világítós logóval együtt is nagyon tetszik.

válasz erre

Xelosz

6 hónapja, 3 hete és 6 napja

meg vagyok elégedve az i5 alap hűtővel de ennek ellenére gondolkodok ilyesmi hűtésen szóval ha jó árban lesz lehet kipróbálom

válasz erre

WarriorAutobot

6 hónapja, 3 hete és 6 napja

Tetszetős, vajon mennyibe fog fájni?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljaBvektor profiljaiPet profiljaHellblade profiljaiPet profiljaWarriorAutobot profiljaiPet profiljaiPet profiljaManiac profiljaLaci721 profiljaSid3481 profilja