Processzorhűtővel bővít az Arctic

2017. március 10.
2.8691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Arctic néhány éve még igencsak ismeretlen márkának számított itthon, ám pár év alatt viszonylag sok terméküket bevezették a hazai piacra, újdonságaik kapcsán pedig már természetesen, hogy hozzánk is eljutnak.

A vállalat nemrég néhány új processzorhűtőt mutatott be, pontosabban egy családot, mely tulajdonképpen egy generációváltásnak is tekinthető. Az Arctic Freezer 33 ugyanis a korábbi Freezer 32-es szériát váltja le.

A Freezer 33, Freezer 33 CO és Freezer 33 Plus modellek más-más felhasználásra készültek. Az alapmodell egy átlagos otthoni gépben remek szolgálatot teljesíthet a 12 centiméteres ventilátorával. A Plus változat két ventilátort kapott, hogy még optimálisabb hűtést biztosítson, esetleg az otthoni tuningosok számára jobb választás lehet.

A CO modell pedig a folyamatos működésre lett kiélezve, a japán alkatrészek a stabilitást biztosítják, míg a a szerkezetet úgy alakították, hogy az a pornak is jobban ellenálljon. A széria áprilisban kerül a boltokba és valahol 15 000 Ft környékén kezdhet.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

3 éve, 10 hónapja és 3 napja

Nem érzem olyan fontosnak a dupla ventilátort, de lehet azért mert én nem akarom húzni a procit.

válasz erre

kylx

3 éve, 10 hónapja és 3 napja

Mindek dupla venti? Egyik oldalról fújja át a levegőt és kész, mit segít ott még egy ventillátor? Egy dologgal több amit le kell venni portalanításkor

válasz erre

totyak

3 éve, 10 hónapja és 3 napja

Nekem ez tök ugyanolyannak tűnik, mint a standard hűtő, amit a procimhoz kaptam anno. Nagy hűtőborda, rajta egy egyszerű műanyag ventivel.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profiljasony1515 profiljadarkomen profiljamarco profilja