Priston Tale 2: Elérhető az új DLC (ugyanitt: trailer)

2011. április 14.
2.7751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A 2008-as év óta töretlen népszerűségnek örvendő fantasy-MMORPG, a Priston Tale 2: The 2nd Enigma világa a mai napon egy friss DLC révén újabb területtel bővült.

A Game Bridger Entertainment, valamint a GamerKraft reménysége tehát még nagyobb területtel, illetőleg még több küldetéssel és ellenséggel dicsekedhet, de itt még korántsincs vége a sornak, ugyanis a kiadó-fejlesztők állítólag hamarosan újabb frissítéssel állnak majd elő... addig is: hadd vázolom fel nektek az aktuális DLC tartalmát.

#tv#A "Desert Frontier" névre hallgató kiegészítés tehát - mint már mondottam -, friss kihívásokkal kecsegtet: új szörnyeket és küldetéseket rejt a csomag. A Desert Frontier egyébiránt egy új terület, mely a Navisko vidéken túl terül el, egy új birodalomban. Egy olyan hely, amit teljes valójában uralma alá hajtott a gonosz isten, Midranda démoni hatalma. A játékosok itt új, halálos szörnyetegekkel szállhatnak harcba, olyanokkal, mint az Anduhal Rider, és az ogre-szerű Grity... Olyan küldetések találhatók itt, amelyek még a legharcedzettebb Priston Tale 2 játékosokat is alaposan megizzasztják majd.

A Desert Frontier-t a jövő héten egy újabb kiegészítő frissítés követi majd, mely által a játékosok maguk is szervezhetnek majd különféle mérkőzéseket a PvP módban.
1 hozzászólás

Shade

14 éve, 1 hónapja és 21 napja

Ez egy free MMORPG?meglepett smiley Nem is hallottam róla...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja