Prinny 2: Indul a bugyi gyűjtő hadművelet

2010. október 11.
43.5811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Ha az ember már kezdi kicsit unni a hagyományos alapmotívumokkal és az unalomig ismételt szokásos játékmenettel rendelkező szoftvereket, jó ha kéznél van egy olyan rendhagyó alkotás, mint az NIS America kiadó PlayStation Portable-re bejelentett terméke, a "Prinny 2: Dawn of Operation Panties, Dood!", amely aztán mindennek nevezhető csak éppen szokványosnak nem.

Történetünk elején rögtön szembesülünk egy égbekiáltó galádsággal, ugyanis mint kiderül, valaki ellopta Etna démon hercegnő kedvenc alsóneműjét, ami miatt az ördögi asszonyság teljesen ki van bukva.

Ha kicsit empatikusak vagyunk és némileg beleképzeljük magunkat a pokoli teremtés helyzetébe, nyilván mi sem hagynánk annyiban a dolgot, mert egy kedvenc alsónemű, főleg a hideg téli napokban nagyon jól jöhet még, arról nem is beszélve, hogy a nők ugyebár legtöbbször igencsak kényesek a ruhatárukra. Itt csöppen bele az események forgatagába főhősünk Prinny, akinek szent feladata, hogy ha törik, ha szakad, de mindenáron visszaszerezze főnöknője bugyiját. Ehhez 1000 élet áll csak rendelkezésére, ezért ha belemerülünk az akciódús jelenetekbe, nem árt ha odafigyelünk az említett értékre, mivel ha mindet elhasználjuk, akkor sajnos az elejéről kell kezdenünk a játékot. A produktumon a Nippon Ichi fejlesztőcsapata munkálkodik és előreláthatólag 2011 januárjában kerül kiadásra az NIS America jóvoltából.


Prinny 2: Indul a bugyi gyűjtő hadművelet - 2. kép



Prinny 2: Indul a bugyi gyűjtő hadművelet - 3. kép



Prinny 2: Indul a bugyi gyűjtő hadművelet - 4. kép

4 hozzászólás

Trishtan

14 éve, 8 hónapja és 9 napja

Az egész Disgaea sorozat beteg, ahogy van mosolygó smiley

válasz erre

skyman

14 éve, 8 hónapja és 10 napja

Hát ez nagyon állatröhögő smiley
nem tom melyiknek pattanhatott ki a fejéböl, de nekem marhára teccikröhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 10 napja

Szerintem vicces.mosolygó smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 8 hónapja és 10 napja

Ez nagyon beteg. Hogy lehet ilyet kitalálni?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja