Prince of Persia: The Forgotten Sands: PSP-n lesz az igazi

2010. május 17.
3.3191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bármilyen meglepő is lesz így hétfő reggel amit mondani fogunk, de a Prince Of Persia-sorozat bizony nem a The Sands of Time-mal kezdődött 2003-ban, mint azt nagyon sok új generációs játékos hiszi, gyökerei ugyanis még 1989-re nyúlnak vissza.
Advertisement

Akkor a program első része egy igazán kiváló, eszméletlenül nehéz, de roppant szórakoztató oldalnézetes alkotásként írta be magát sok-sok ma már felnőtt játékos emlékezetébe. Ezek a feledhetetlen idők úgy tűntek eddig, hogy soha vissza nem térnek már, ám mégis megtört a jég, a UbiSoft ugyanis bejelentette, hogy a The Forgotten Sands alcímre keresztelt legújabb PoP epizód PSP-s verziója még a next-gen változatoknál is jobban visszanyúl a gyökerekhez.

A franciák ugyanis úgy határoztak, hogy bár hiába volt már a Sony hordozható masinájára teljesen háromdimenziós Prince Of Persia rész, ők a Herceg legújabb kalandjaival kizárólag ezen a platformon szeretnének visszatérni a klasszikus kettő dimenziós, oldalnézetes játékmenethez. Ezt az ötletet pedig mi térdre borulva imádjuk most, hiszen a kaland, a főhős képességei, egyszóval minden vadonatúj lesz, a játék menete azonban teljesen klasszikus, az 1990-es évek elejét kívánja felidézni, bár igaz a kinézet azért mai formula szerint készült. Ha nem hinnéd el, alant egy nagyon jó kis trailert tekinthetsz meg a program PSP-s változatáról. Ha másért nem is, ezért mindenképpen imádunk téged, UbiSoft!

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

Advertisement
3 hozzászólás

richie8

8 éve, 2 hónapja és 12 napja

Én odavagyok az oldalnézetes PoP-ért, már az első széria is nagyon bejött, az xboxon megjelent classic pedig oltári nagy remake-je volt az első résznek. Kell egy PSP

válasz erre

Shade

11 éve, 8 hónapja és 27 napja

Ez nagyon klasz meg minden, csak kár, hogy nemszeretem az oldalnézeteseket. Mértnem tudták olyanra csinálni mint a pop revelations-t, vagy a rical swords-t.:/

válasz erre

popapa

11 éve, 8 hónapja és 27 napja

Ez nem semmi,tettszik nagyon! Mondjuk nekem a hangulata a Warrior Within-get idézi! De kétségtelenül benne van a 2D játékok élménye! Bár ilyenek lettek volna annak idején is!!

válasz erre
Prince Of Persia
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profilja