Prince of Persia: The Forgotten Sands: Íme az intro

2010. május 09.
2.4111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A tegnapi negatív hangvételű Prince Of Persia: The Forgotten Sands hír után mára egy vidámabb jutott, ugyanis a Ubisoft úgy döntött, hogy a marketinghadjárata elbír még egy videót, ezért nem is késlekedett sokat, kitolta a következő adagot.

Ez annyiban másabb, mint az eddigiek, hogy nem csak egy közönséges példányról van szó, hanem a játék intrójáról, azaz a program elindítása után is pontosan ezek a képsorok fogják fogadni a lelkes játékosokat. Ennek megfelelően meg kellett adni a módját a dolognak, ezért egy cinematic trailer készítését tűzték zászlajukra. A munkálatokat külsősökre bízták, a világ egyik legjobb csapataként számon tartott magyar Digic Pictures lelkes tagjaira, akik ezúttal sem vallottak szégyent.

A látványvilág elsőrangú, a Herceg kissé kölyökképű, ám ledőlő tornyokon ugrálni ugyanolyan jól tud, mint korábban. Miközben a főhős fentről szemléli a tájat, a földön hatalmas csata dúl, ütések záporoznak, lövedékek szállnak, a kamera pedig egy maszkos egyénre fókuszál, aki nem tűnik túlzottan félős gyereknek. A mozgókép bő 2 percen keresztül szórakoztat, amely pont ideális hossz ahhoz, hogy az egekbe emelje érdeklődésünket a játék iránt. A Prince Of Persia május 18-án (Európában 21-én) érkezik konzolokra, míg a PC-s változatra pár hetet várnunk kell, mivel június 11-én jelenik meg.
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
4 hozzászólás

richie8

7 éve, 9 hónapja és 17 napja

Sztem nem lett kölyökképűbb, épp ellenkezőleg, megviselt és mogorva lett, amellett pedig kicsit mintha öregedett volna. A harcban viszont semmit sem változott, ahogy a gimnasztikája is ugyanolyan maradt

válasz erre

Lac

11 éve, 4 hónapja és 12 napja

Az ugrások tényleg elég nagyok, viszont az arca okés. Az első részben is elég gyerek feje volt a Hercegnek, úgy tartom reálisnak, hogy az a rész 2-3 évvel játszódik utána.

válasz erre

Davis

11 éve, 4 hónapja és 12 napja

Nemrossz vidi
de kiváncsi leszek,hogy a játék élmény hasonló lesz-e mint az elöző
részeknél voltt.

válasz erre

Shade

11 éve, 4 hónapja és 12 napja

Ez marhajól néz ki, bár eltúlozták a herceg túl nagyokat ugrik szerintem, már természet ellenes. Meg az egész feje éphogy emlékeztet a régi hervegre, de nem hasonlít.

válasz erre
Prince Of Persia
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt