Prince of Persia: The Forgotten Sands: Erők bűvöletében

2010. május 13.
2.7991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy újabb trailer látott napvilágot a konzolokra már napokon belül megérkező legújabb Prince Of Persia játékról, amely a The Forgotten Sands alcímmel kerül a boltok polcaira, méghozzá egy nem csak történetben, hanem játékmenetben és kivitelezésben is a gyökerekhez visszanyúló darab képében.

A friss mozgókép mondhatni egyenes ági folytatása a néhány nappal ezelőtt befutott látnivalónak, lévén újfent a program egyik legjobb újítását, a természeti erőkkel való játékot mutatják meg nekünk a fejlesztők.

Míg azonban múltkorában elsősorban az erők csatában gyakorolt hatásait tekinthettük meg, addig most az akrobatika és az ügyességi részek kerülnek előtérbe, lévén ahhoz is jó szolgálatot tesznek majd az anyatermészet hatásai. A vizet könnyen jéggé alakíthatjuk, a szél segítségével méretes szakadékokat ugorhatunk át játszi könnyedséggel, míg a föld emlékezetét kihasználva eltűnt platformokat állíthatunk vissza szempillantás alatt. Beszéljen inkább helyettünk a mozgókép, íme mindez a gyakorlatban:

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 4 hónapja és 8 napja

[Tiltott felhasználó!]

Shade

11 éve, 4 hónapja és 8 napja

Hát ez nagyon ottvan! Ez igen komoly lesz.

válasz erre
Prince Of Persia
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt