Prince of Persia: The Forgotten Sands: Az erők bűvöletében

2010. május 05.
2.3751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy friss videó köszöntött ránk a mai nap reggelén a legújabb Prince Of Persia epizódról, amely május folyamán az összes jelenleg aktív konzolra megérkezik, csúszást egyedül a PC-s játékosoknak kell elkönyvelniük vele kapcsolatban, ők ugyanis cirka egy hónapos késéssel kapják kézhez saját példányaikat.

A The Forgotten Sands alcímmel érkező legújabb Herceg-kaland ugyanakkor egy igazi "vissza a gyökerekhez" darab lesz, a legutolsó rész zsákutcájából teljesen visszatolattak az illetékesek, és nem csak történetben, játékmenetben is visszatértek a régi vonalhoz.

Természetesen azért lesznek újdonságok is, így például az elemekkel történő harc. Éppen erről szól a frissen befutott mozgókép is, ahol a jég, a tűz, a föld és a szél erejének egy-egy kivetülését tekinthetjük meg. A fagyos jégkristályos pengével például képesek leszünk eszement erővel szétcsapni az ellenség között, a kőpáncél pedig olyan óriási védelmet nyújt majd a támadásoktól, mint semmi más. Ha kíváncsi vagy, hogy még milyen lehetőségeket tartogat számunkra a Prince Of Persia: The Forgotten Sands ezen opciója, ne mulaszd el az alábbi látnivalót:

#tv#
Prince Of Persia epizódról, amely május folyamán az összes jelenleg aktív konzolra megérkezik, csúszást egyedül a PC-s játékosoknak kell elkönyvelniük vele kapcsolatban, ők ugyanis cirka egy hónapos késéssel kapják kézhez saját példányaikat.'>
3 hozzászólás

Shade

15 éve, 3 hónapja és 5 napja

DNS írta:
A Prince of Persia mozifilm is éppen májusban érkezik.
Véletlen egybeesés?röhögő smiley
Nemvéletlen. röhögő smiley Amúgy szerintem komoly, bár kissé már túlzás és valahogy kicsit elgondolkoztat, hogy mivel magyarázzák, hogy jóval többmindent tud a herceg ebben a részben mint a warrior withinben ami ugye ez után játszódik. Elveszíti ezeket az erőket majd? Vagy valahogy megoldják.

válasz erre

DNS

15 éve, 3 hónapja és 5 napja

A Prince of Persia mozifilm is éppen májusban érkezik.
Véletlen egybeesés?röhögő smiley

válasz erre

popapa

15 éve, 3 hónapja és 5 napja

Na ez tuti! Nem kicsit várom ezt a Persiát, és persze csak is az az ok, hogy többé kevésbé egy régi hangulatú PoP-ot kaphatunk majd kézhez! És ezt díjazom!!menő smiley

válasz erre
Prince Of Persia
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Hentes profiljatotyak profiljaXTomiX0029 profiljaBotyi profilja