Prince Of Persia: The Fallen King: Videó prezentáció

2008. július 23.
2.8451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A UbiSoft legújabb Prince Of Persia-ja egy merőben más formában tesz látogatást a Nintendo hőn szeretett marokkonzolján, hiszen csaknem mindenben teljesen eltér a nagykonzolos verzióktól.

Kezdődik minden a kétdimenziós játékmenettel, amely első blikkre a megboldogult kilencvenes évek platform kiválóságait idézi fel bennünk, majd folytatódik az egyedi irányítási rendszerrel, amelyben a Stylus is aktívan veszi ki a részét. Végül pedig ott van a történet...

Megjelent az első videóanyag a Nintendo DS-re szánt Prince Of Persia-ból, amely a The Fallen King alcímet kapja és gyakorlatilag nem nagyon van közös pontja a nagytestvéreivel. A UbiSoft az alapoktól kezdve kimondottan a kis zseblakóhoz igazította minden egyes összetevőjét, mozzantát, így biztosak lehetünk abban, hogy egy kiváló platformerrel gazdagodik majd vele a kínálat. A törtenetet kielemeztük korábban, így annak újbóli ismertetésétől eltekintenék.

Annál egy számotokra sokkal érdekesebb dologgal rukkolunk elő, ami nem más, mint egy mozgóképes bemutató, amelyben szemrevételezhetjük a kellemes grafikai megvalósítást, valamint betekintést nyerhetünk a Stylus használatának rejtelmeibe. Én személy szerint elégedett vagyok azzal a ténnyel, hogy a fejlesztők nem mindenáron egy végletekig lebutított, nagygépes verziót akarnak a vásárlókra sózni, hanem ehelyett egy teljesen új anyagot gyúrtak a témából. Nézzétek csak!

#tv#

Prince Of Persia: The Fallen King
Prince Of Persia-ja egy merőben más formában tesz látogatást a Nintendo hőn szeretett marokkonzolján, hiszen csaknem mindenben teljesen eltér a nagykonzolos verzióktól.'>
1 hozzászólás

Shade

16 éve, 1 hónapja és 11 napja

Azt a K..va röhögő smiley

válasz erre
Prince Of Persia
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja