Prince Of Persia spin-off érkezik Nintendo Wii-re

2008. május 30.
1.7591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Nintendo Wii tulajdonosok szomorúan vehették tudomásul, hogy az ő masinájukra nem fog megjelenni a HD konzolokra fejlesztgetett epizód, amelyet korábban a Prodigy alcímmel emlegettünk.

Végleges címet még nem kapott a játék, viszont a revolúció fanok kapni fognak egy spin-off epizódot Perzsia Hercegéből, tudtuk meg a tegnap előtti Ubidays Párizsi party-ján. A Wii azért is különleges, mert az esetek túlnyomó többségében nem a többi platform verzióját próbálják erőltetni rajta...

..., ehelyett elkülönítve hoznak össze a fejlesztők egy kimondottan a platformra optimalizált epizódot. Most is ez fog történni. A Nintendo Wii tulajdonosok egy spin-off-ot, vagyis egy mellékszálat fognak kézhez kapni a patinás cím alatt. Részletekkel egyelőre nem szolgálhatunk, de az idei E3-on állítólag már be is mutatkozik az anyag, addig csak a képzelőerőnk segíthet megalkotni a játékot gondolatban.

Várhatóan az irányítás teljes mértékben a Wiimote-Nunchuk párosra lesz kitalálva, optimalizálva. Talán lesznek benne minijátékok is, nem elképzelhetetlen. Az, hogy a Wii-s spin-off is hasonló grafikai megvalósítást kap-e, mint a HD konzolos verziók, jelenleg nem tisztázott. Szépen beilleszkedne az Okami mellé, jól áll a Wii-nek ez a Cel Shading stílus. Egyelőre ennyi, Hölgyek-Urak. Amint okosabbak leszünk, leadjuk a drótot. Ne menjetek messzire.
nincs még hozzászólás

Prince Of Persia
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
Ubidays 2008
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljanurbanu profilja