Prince Of Persia Prodigy: Van új az ecset alatt

2008. május 28.
2.7061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Oh a Ubidaaay! Nos, igen nagyot sikerült ismételten csodálkoznunk, ámuldoznunk, ami csak egyet jelenthet, újabb csodálatos képkockák érkeztek, plusz mellé egy hivatalos bejelentés.

Kezdem ez utóbbival. Mint ahogyan azt már jól tudjátok, ma kezdődött Párizsban a Ubidays és, hát voltak elvárásaink a rendezvénnyel kapcsolatban, egy halom látnivaló és bejelentés formájában. Mindkettőből jut majd. Gyertek beljebb, odabent erről tárgyalunk.

A UbiSoft konfirmálta az idei holiday, azaz karácsonyi szezonra tervezett Prince Of Persia legújabb felvonását, mely érkezik PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re is. Egyelőre ennyit erről, haladjunk is tovább. Alant a képeken láthattok hercegünk mellett egy csinos hölgyeményt, akit illendő nevén szólítani. Engedjétek meg, hogy bemutassam Elika-t. Ő lesz a társunk a bajokban, kalandos túrákban. Aki már egy kooperációs módozatról álmodozik, leöntjük egy vödör hidegvízzel, hiszen a hölgyet egy mesterséges intelligenciával ruházzák fel, ergo a gép fogja irányítani egy kettes számú player helyett. Nem baj, nekünk így is jó!

A hír megírásának pillanatáig nem sikerült megtudnunk a játék végső címét, ezért a régi nevén szólítjuk, mindaddig amíg nem látják el a hivatalos változattal. Nem is maradt más hátra, mint hogy megcsodáljuk a legújabb képkockákat. Festői, csodaszép, gyönyörű, a többi szinonímát pedig rátok bízom. Hamarosan frissebb információkkal és remélhetőleg mozgóképekkel is jelentkezünk, maradjatok a közelben.


Prince Of Persia Prodigy: Van új az ecset alatt - 2. kép


Prince Of Persia Prodigy: Van új az ecset alatt - 3. kép


Prince Of Persia Prodigy: Van új az ecset alatt - 4. kép


Prince Of Persia Prodigy: Van új az ecset alatt - 5. kép


Prince Of Persia Prodigy: Van új az ecset alatt - 6. kép


Prince Of Persia Prodigy: Van új az ecset alatt - 7. kép


Prince Of Persia Prodigy: Van új az ecset alatt - 8. kép

1 hozzászólás

Vendég

17 éve, 2 hónapja és 15 napja

Hoppáré. Ez kicsit jól néz ki.

válasz erre
Prince Of Persia
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
Ubidays 2008
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profiljaManiac profilja