Prince Of Persia Prodigy: Heir Apparent?

2008. május 18.
1.7051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Perzsia Hercege ismét találgatások és spekulációk célpontjává vált.

Az év végén érkező, első next-gen-es epizódról tudunk már jónéhány dolgot, beszéltünk is róla korábban. A grafikai stílus egy hatalmas hátra arcot vág a sorozat előző darabjainak és egy sokkal művészibb irányba viszi el a patinás címet. Mivel? Az úgynevezett Cel Shading technológiával, melynek köszönhetően az egész játék egy gyönyörűen megkomponált rajzfilmre fog hasonlítani.

Amit viszont mindmáig nem tudunk, az a pontos és becses címe. Történt ugyanis, hogy egy külföldi magazin cikkezett a készülő játékról és odaillesztette a Heir Apparent szöveget, melyből sokan az új és végleges címét olvasták ki. Nem így van! A UbiSoft nyilvánosan is tagadta, hogy bármi köze lenne Perzsia Hercegének ezen címnek vélt szöveghez. Regengetegen szaladtak alá itthon és külföldön is a dolognak és már tényként közölték le a dolgot, sajnos úgy fest, hogy tévesen.

Mi egyelőre a korábban bejegyzett alcímmel látjuk el jobbhíján, a francia kiadó még nem jelentett be hivatalos címet a játék számára. Én annyit mondok, a cím legyen a legnagyobb bajuk, a játékra összpontosítsanak és lepjenek meg minket valami káprázatos alkotással. Sajtó anyag egyelőre zéró, de azért csak beszereztünk valamit. Nem sok, de ez minden, amit jelenleg mutatni tudunk Nektek.


Prince Of Persia Prodigy: Heir Apparent? - 2. kép


Prince Of Persia Prodigy: Heir Apparent? - 3. kép

1 hozzászólás

Rambo

12 éve, 11 hónapja

Jó játék lesz és örülök neki, hogy nincs agyonhype-olva, mint az AC, ami mellesleg egy **** lett.

válasz erre
Prince Of Persia
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaMarduk profiljarDAVE profiljaGargameth profilja