Prince Of Persia Prodigy: Az új köntös

2008. május 22.
1.8491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az új köntös bizony megtette mély benyomását...

A készülődő legújabb epizód valami elementáris erővel fog lecsapni a játékosokra, azok érzékeire és érzelmeire. De félre a drámaiassággal, a Prodigy alcímmel emlegetett Perzsia Hercege valami elképesztően stílusos formát ölt magára, hogy ismét meghódítsa milliók szívét. A UbiSoft nem viszi túlzásba a hype-ot, sajnos ezzel együtt az információ szolgáltatást sem, ennek ellenére azért jut néha ez, meg az.

Most például egy csodálatos vizuális prezentáció érkezett, amit úgy gondolom, hogy főbenjáró bűn lenne kihagyni. Mint az ismeretes, a Prodigy alkotói egy, a sorozatban újnak számító grafikai megvalósítást dolgoztak ki, mely tagadhatatlanul stílusos és megkapóan művészi. A technológiát Cel Shading néven ismeri a világ, mely egy egészen bámulatos rajzfilmes hatással ajándékozza meg a játékot. Ilyen stílusban rajzolódott korábban például a Jet Set Radio, a Viewtiful Joe, az Okami, és a Cel Damage is.

Ez a grafikai irányzat a Prince Of Persia fejlesztőit is megihlette, elvarázsolta, ezért úgy érezték, hogy ideje bevetni a technikát. Meg is tették, melynek eredményét alant lehet megcsodálni. Hercegünk bal kezén egy korábban nem látott kesztyű pihen, melyet a falonfutások közben használ, ez remekül látható a legfrissebb képeinken, de hogy más egyéb szerepet is kap-e, az egyelőre rejtély. Szorgosan nyomozunk további információk és vizuális anyagok után. Ezúttal ezzel sikerült lezárnunk a begyűjtő körutat. Íme.


Prince Of Persia Prodigy: Az új köntös - 2. kép


Prince Of Persia Prodigy: Az új köntös - 3. kép


Prince Of Persia Prodigy: Az új köntös - 4. kép


Prince Of Persia Prodigy: Az új köntös - 5. kép


Prince Of Persia Prodigy: Az új köntös - 6. kép


Prince Of Persia Prodigy: Az új köntös - 7. kép


Prince Of Persia Prodigy: Az új köntös - 8. kép

1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 12 napja

NAGYON VÁROM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

válasz erre
Prince Of Persia
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tommy profiljagery1113 profilja