Prince Of Persia: Mégis lesz kooperáció?

2008. június 10.
1.8371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Vajon mi történhetett a UbiSoft-nál? Lehetséges, hogy meghallgatásra találtak a rajongói sírámok és a francia óriás kiadó/fejlesztő újragondolja korábban kinyilvánított elhatározását? A kooperációs lehetőségről beszélünk természetesen, ami az ősszel érkező Prince Of Persia epizódban gyakorlatilag tálcán kínálná magát, a herceg női társasága, Elika személyében.

Mint azt tudjuk korábbról, a szemrevaló hölgyemény csupán AI vezérelte, "passzív" karakter lesz, vagy mégsem?

Felcsillant a remény, hogy Elika irányíthatóvá válik, így a játékosok akár ketten is, egymást segítve tudják élvezni a produktum story módozatát. Korábban a játék producere, Ben Mattes nyilatkozta, a Ubidays-en, hogy nem lesz lehetőség a kooperációra, így Elika-t kizárólag mesterséges, leprogramozott intelligencia fogja vezérelni. Az álláspont nem változott ugyan radikálisan, ám valami megmozdult a kulisszák mögötti fejekben.

Chris Easton, community development manager állítása szerint jelenleg valóban nem terveznek egymást segítő, kooperációs módozatot beépíteni a Prince Of Persia-ba, de keresik annak lehetőségét. Úgy fest a dolog, hogy mégsem zárkóznak el olyan markánsan a gondolattól, mint azt korábban sugallták. Persze ez még messze nem jelenti azt, hogy lesz is a dologból valami, de mindenképp bíztató jelzésként értékeljük a fejleményeket. Szerintünk bűn lenne parlagon heverni a remek lehetőséget.
Prince Of Persia epizódban gyakorlatilag tálcán kínálná magát, a herceg női társasága, Elika személyében.'>
1 hozzászólás

Danyek

17 éve, 2 hónapja és 1 napja

háát, nem is tudom, egy többjátékos PoP? elég érdekesen hangzik. egy PoP sztem egyedül az igazi, úgy sokkal hangulatosabb, szerintem...

válasz erre
Prince Of Persia
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja