Prince of Persia: The Forgotten Sands: Launch trailer

2010. május 19.
3.1271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ez a pillanat is eljött végre, a napokon belül a boltokba kerülő legújabb Prince Of Persia epizód, avagy a The Forgotten Sands végre megkapta összefoglaló launch trailerét, jelezvén, hogy a program teljesen elkészült, és készen áll az indulásra.

Konzolokon legalábbis mindenképpen, lévén ahogyan azt már korábbról tudjuk, a program PC-re szánt változatai csak júniusban érkeznek meg, néhány napos csúszással a játékgépes verziókat követően, valószínűleg a franciák vadonatúj, ám mára már elfogadott másolásvédelme miatt.

Most azonban koncentráljunk arra a bizonyos utolsó trailerre, amely kellően mozgalmas ahhoz, hogy feljavított és gameplay jelenetei mosolyt csaljanak orcánkra, lévén a UbiSoft csapata visszatért a gyökerekhez, és a Herceg kalandjait nem csak történetileg és kronológiailag, hanem a játékmenetet tekintve is visszaröptette a múltba. Természetesen lesz jócskán újdonság is, így a természeti erőkkel történő játszadozás, amely a korábbi mozgóképek tanulsága szerint eszméletlen élmény lesz. Mindezt hamarosan pedig már a gyakorlatban is megtapasztalhatjuk, előbb azonban íme a launch trailer, amely kellően összefoglalja számunkra, miért is szeressük meg a legújabb Prince of Persiát.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 4 hónapja és 3 napja

szerintem fantasztikus ajánlom nézze át mindenki

válasz erre
Prince Of Persia
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja