Prince of Persia Forgotten Sands: egy percnyi ízelítő

2009. december 13.
6.0691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A jövő év még inkább a folytatásokról fog szólni, amit mi sem bizonyít jobban, mint a kultikus Prince Of Persia játék következő része.

A VGA keretein belül végre láthattunk egy nagyszerű bemutatót a filmmel párhuzamosan megjelenő játékból. A renderelt animáció kellően megadja az alaphangulatot, s az Ubisoft látszólag valóban visszatér az előző konzolgenerációs trilógia alapjaihoz. A bemutató alapján leginkább a Prince Of Persia: Warrior Within jut eszünkbe, aminek kifejezetten örülünk, lévén az volt a legborongósabb stílusjegyekkel ellátott rész.

Az bizonyos, hogy az idő homokja ezúttal is nagy szerepet kap, így valószínűsíthető, hogy ismét képesek leszünk befolyásolni az időt. A videóban leginkább a barna-sárga színek dominálnak, ezzel is kihangsúlyozva a szemcsés anyag szerepét. Sajnos ezúttal nem láthatunk konkrét in-game jeleneteket a produktumból, így a játékmenetről semmilyen képet nem kapunk, de az Ubisoftot ismerve nem kell aggódni, ha minőségről van szó. A film jövő év tavaszán érkezik a mozikba, Így a játék megjelenési időpontja is akkor esedékes.#tv#
Prince Of Persia játék következő része.'>
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 6 hónapja és 10 napja

Fú mutatnának má játékmenet videót is röhögő smiley

válasz erre
Prince Of Persia
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
VGA 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja