Prince Of Persia: E3 Trailer

2008. július 15.
3.8391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Most először csodálhatjuk meg mozgásban az idén ősszel érkező, legújabb Prince Of Persia epizódot, amely valós időben is képes hozni azt a bámulatos, festményszerű képi világot, amelyet a korábbi screenshot-okon láthatunk több ízben is.

A játék végleges dátumot egyelőre nem kapott, így amennyiben az nem lesz szalonképes állapotban, akkor akár a következő esztendőre is csúszhat, tudtuk meg tegnap Ben Mattes-től. A cél, hogy idén megjelenjen, de ha úgy adódik, hajlandóak késleltetni.

Demó verzió nem várható, ezt Dru kollégám már leközölte tegnap, valamint ecsetelte ennek érthető okait. Szurkolunk, hogy a korábban Prince Of Persia Prodigy néven emlegetett alkotás időben elkészüljön és a fák alá kerülhessen, idén karácsonykor. Én örülnék, ha ez lenne a csillagszórók fényében felfedezett, Sonic-os csomagolópapírba öltöztetett ajándékom, mert stílusos, mert csodaszép és, mert újszerű. Tekintsétek meg Perzsia Hercegének első mozgóképes megnyilvánulását, Elikával az oldalán. Ez most nagyon oda**sz!

#tv#
Prince Of Persia epizódot, amely valós időben is képes hozni azt a bámulatos, festményszerű képi világot, amelyet a korábbi screenshot-okon láthatunk több ízben is.'>
nincs még hozzászólás

Prince Of Persia
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2008
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja