Primal Carnage: Adományért játék, no meg néhány mozgó dinoszaurusz

2010. március 14.
6.2931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Primal Carnage-ről először (és egyben utoljára) február elején írtunk.
 

Egy multiplayer-orientált alkotásról van szó, amelyben emberek és dinoszauruszok harcának lehetünk tanúi többféle játékmódban. A fejlesztést a független stúdióként üzemelő Lukewarm Media végzi, amely a nagyszerű látványvilágra és DX 11-re képes Unigine motort licencelte a játékhoz. A további részletekért használjátok a kereső szolgáltatásunkat. A produktum mostani felbukkanásának oka egy burkolt segélykiáltás, amelyben a fejlesztők "szponzorokat" keresnek a további munkálataik gördülékeny befejezéséhez. Nem tudjuk, hogy milyen a csapat pénzügyi helyzete, ám annyi biztos, hogy függetlenként egy AAA kategóriás FPS-sel előállni nagyon nehéz.

A három kategóriára osztott (5 dollár, 10 dollár, több mint 20 dollár) adományokat a hivatalos honlapon keresztül lehet eljuttatni hozzájuk. Természetesen nem várják el, hogy mindezt emberbaráti szeretetből, a szép szemeikért cserébe megcselekedje bárki is, hanem tisztességes ellenszolgáltatást kínálnak érte. Ha 5 dollárt utalunk a brigádnak, akkor kapunk egy speciális aláírást, amelyet a fórumon használhatunk, egy speciális avatárt, valamint nevünk meg lesz említve az adományozók között. Ha a 10 dolláros mezőnyben indulunk, akkor ezek mellett automatikusan bekerülünk a zárt béta tesztbe. Ha pedig legalább 20 dollárral gazdagítjuk őket, akkor az előbbieken felül miénk lesz a teljes játék digitális változata is, azaz ez kvázi felfogható egy előrendelésnek is.

És mit is tud a Primal Carnage? A srácok kinn voltak a GDC 2010-en, és az alábbi tech demóból készült videót sugározták a tömeg közé:
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 4 hónapja és 17 napja

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 napja

szia niki vagyok

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 napja

szia

válasz erre

 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2010
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt