Prey 2 dokumentumok szivárogtak!

2014. június 01.
1.8391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A nagy sikerű Prey folytatását még 2011-ben, az E3-on leplezte le a Human Head Studios, s habár az előzetes promóciós anyagok alapján hihetetlenül ütősnek tűnt az anyag, a fejlesztés időközben valahogy mégis kisiklott.

Hosszú évek teltek el a Prey 2 bejelentése óta, az időközben napvilágot látott pletykák pedig nem sok jót sejtettek. Sokan talán már végleg feladták a reményt, hogy valaha is kipróbálhatják a 2006-ban megjelent Prey folytatását, a mostani masszív szivárgás azonban újra visszaadhatja a játékba vetett hitünket.

A kikerült anyagok alapján arra következtethetünk, hogy a játék 2016-ban debütál, méghozzá kizárólag kurrens generációs platformokon. A műfaj RPG elemekkel fűszerezett első személyű lövölde, amelyben nagy szerepet kap mind közelharc, mind pedig fegyveres harc. A fejlesztők a System Shock 2 szellemi folytatásaként jellemzik a címet.

A dokumentumok megerősíteni látszanak azon pletykákat, miszerint a Prey 2 fejlesztését az Arkane Studios (Dishonored) csapata vette át. Az nem derül ki, hogy a munkálatokat teljesen újrakezdte-e a csapat, de valószínűsíthetjük, hogy igen. Prey-2-Document-1' target='_blank' rel='nofollow'>Ide és Prey-2-Document-2' target='_blank' rel='nofollow'>ide kattintva a kiszivárgott dokumentumokat lapozhatjátok át, alább pedig néhány érdekes kép látható.

Prey 2 dokumentumok szivárogtak! - 2. kép


Prey 2 dokumentumok szivárogtak! - 3. kép

Prey folytatását még 2011-ben, az E3-on leplezte le a Human Head Studios, s habár az előzetes promóciós anyagok alapján hihetetlenül ütősnek tűnt az anyag, a fejlesztés időközben valahogy mégis kisiklott.'>
4 hozzászólás

Vendég

10 éve, 9 hónapja és 3 napja

Szokásos ne tűnjön el a süllyesztőben hír szomorú smiley

válasz erre

Bese

10 éve, 9 hónapja és 3 napja

Istencsászár game volt az első. Jöhet a második!mosolygó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 9 hónapja és 3 napja

Ezek már jó régi dokumentumok lehetnek. A nextgen konzolokat még kódnéven emlegetik, illetve a One-t még Xbox3-nak írják.

válasz erre

AngryKnight

10 éve, 9 hónapja és 4 napja

Az első rész tetszett várom a 2-dik részt röhögő smiley

válasz erre
Prey
9.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaNeo1989 profiljamarco profiljaKisember001 profilja