Prey: egy kis kirándulás a Talos I fedélzetén

2017. április 19.
3.9211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Prey központi helyszínéről mindenki tudja, hogy a Talos I űrállomás lesz, amely egy hatalmas, szabadon bejárható mini-planétaként éppen ideális környezetet biztosít számunkra egy kis űrlényvadászathoz.

Bár a Talos I-ről hallottunk már ezt-azt a múltban, sőt mi több, láthattunk is róla néhány felvételt, ellenben a Bethesda most egy friss videó keretein belül páratlan alapossággal mutatta meg nekünk a kérdéses helyszínt, amelyet korábban még soha nem látott felvételekkel maguk a készítők mutatnak be nekünk az alábbiakban.

Ha kíváncsi vagy minderre, itt a tökéletes alkalom az ismerkedéshez, miközben a játékra még várni kell egy kicsit, hiszen a Prey megjelenésére csak május 5-én számítunk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Prey központi helyszínéről mindenki tudja, hogy a Talos I űrállomás lesz, amely egy hatalmas, szabadon bejárható mini-planétaként éppen ideális környezetet biztosít számunkra egy kis űrlényvadászathoz.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 6 hónapja és 15 napja

Nagyon tetszik, főleg hogy az egész Art Deco stílusú. mosolygó smiley

válasz erre

muki

7 éve, 6 hónapja és 15 napja

De várom már hogy játszhassak vele! mosolygó smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 6 hónapja és 15 napja

Némelyik bemutatott részlet nagyon tetszik, némelyik meg kicsit jellegtelen. De összességében szerintem jó kis játék lesz ez. Grafikában sem a legerősebb, de a történet talán elcipeli a hátán.

válasz erre
Prey
9.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja