Predator skin kerül a Fortnite-ba

2021. január 13.
32.7541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy újabb csomagkapcsolással büszkélkedhet a Fortnite, mivelhogy az Epic Games bejelentette, hogy érkezik a híres-neves Predator skin a játékba, amit a legújabb frissítéssel már meg is előlegeztek, hiszen ehhez kapcsolódó kihívások kerültek a programba.

Néhány kozmetikai cuccot már most kioldhatunk ezekkel, melyek szintúgy a Predatorhoz kapcsolódnak, majd pár hét múlva megnyílik a jelenleg még lakat alatt lévő, komplett Predator külső is a Battle Pass berkein belül, ezzel egy újabb filmes franchise csatlakozik a programhoz.

A mostani "multiverzumos" történetszál miatt egyébként abszolút indokolt a Predator jelenléte, hiszen ennek köszönhetően megannyi franchise-t egyesíteni tudtak, így történhetett meg az, hogy animés karakterek és a The Mandalorian főszereplője is jelen legyen a Fortnite-ban.
Fortnite, mivelhogy az Epic Games bejelentette, hogy érkezik a híres-neves Predator skin a játékba, amit a legújabb frissítéssel már meg is előlegeztek, hiszen ehhez kapcsolódó kihívások kerültek a programba.'>
1 hozzászólás

fighterlaci

3 éve, 5 hónapja és 21 napja

Jön új film vagy mi a franc? meglepett smiley

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja