Predator Orion név alatt gamereknek szánt asztali számítógépeket mutatott be az Acer

2018. május 28.
5.1991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Acer bejelentette legújabb, Predator Orion névre keresztelt, kifejezetten gamereknek szánt asztali számítógépeit, melyek közül rögtön két eltérő konfigurációt is bemutattak a kapcsolódó kiegészítő perifériák mellett.

Az abszolút csúcskategóriás élményt várhatóan a Predator Orion 5000 képviseli majd, ami azon túl, hogy egy EMI-tanúsított exkluzív házban, átlátszó oldallapokkal érkezik, speciális IceTunnel 2.0-s légáramlási rendszerrel lett felvértezve, vagyis minden egyes zónát saját légárammal hűtenek benne.

Erre szükség is lesz, hiszen a gépezetbe akár egy nyolcadik generációs Intel Core i7+ 8700K processzort is szereltethetünk a legújabb Intel Z370 lapkakészlettel, amihez kérhető a masinába egy Nvidia GeForce GTX 1080 Ti SLI grafikus kártya is.

A Predator Orion 3000 gamer PC-be szintén kerülhetnek nyolcadik generációs Intel Core i7+ processzorok, amihez legfeljebb Nvidia GeForce GTX 1080 grafikus kártya kérhető, méghozzá az 5000-es sorozathoz hasonlóan akár 32GB RAM társaságában.

Ha mindez nem lenne elég, az Acer egy sor kapcsolódó gamer perifériát is bejelentett a játékosoknak, így a géphez választhatjuk a Predator Cesus 510 geometriailag testreszabható gamer egeret és a Predator Aethon 500-as precíziós mechanikus billentyűzetet is.

Ezen felül elindult a Predator Mousepad-sorozat, de bejelentésre került a Predator Galea 500 és 300 sorozatú gamer headset, valamint a Predator Gamer szék, mely levehető párnákkal, lumbális gerinctámasszal és kiváló ergonómiával rendelkezik.
4 hozzászólás

Vidoros

1 éve, 11 hónapja és 25 napja

De állat ahogy kinyílik elöl! Rohadt jól néz ki az egész!

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 11 hónapja és 25 napja

Komoly vadállatok lettek!

válasz erre

zender

1 éve, 11 hónapja és 25 napja

Nagyon korrekt vas!

válasz erre

Gólem

1 éve, 11 hónapja és 25 napja

Az úgy durca cucc!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljarDAVE profiljagery1113 profilja