Predator és Nitro gamer monitorokkal, valamint gamer kiegészítőkkel újított az Acer

2018. augusztus 29.
6.3651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Acer az IFA 2018-on újabb gamer monitorokkal és egyéb gamer szíveket megdobogtató kiegészítőkkel dobta fel kínálatát, így a Predator és a Nitro termékcsalád is bővült pár kiemelkedő taggal.

Az új Predator XB273K monitor rögtön egy 3840x2160 pixeles felbontással és 144 Hz-es frissítési aránnyal rendelkező megjelenítő lett, mely Nvidia G-Sync támogatással, tág skálán mozgó színpalettával, DCI-P3 colorspace-szel és VESA DisplayHDR 400-as tanúsítvánnyal azoknak a játékosoknak ajánlott, akik az egyedi dizájn mellett hihetetlenül élethű játékélményre vágynak.

Az Acer Nitro XV273K monitor az UHD felbontás mellett szintén 144 Hz-es képfrissítési rátát és 1ms-es válaszidőt kínál VRB technológiával, AMD Radeon FreeSync támogatással, 27 hüvelykes képátlóval és DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal. A termék három konfigurációban is elérhető, melyek közül kettő IPS széles látószögű betekintést és magas színhűséget garantál, míg a harmadik TN WQHD panellel lett felszerelve.

Predator és Nitro gamer monitorokkal, valamint gamer kiegészítőkkel újított az Acer - 2. kép

A monitorok mellett az Acer kínálata új gamer kiegészítőkkel is bővült, így érkezik a Predator Thronos gaming ülés, mely azon túl, hogy inkább egy komplett trónus, nemcsak szabadon állítható, hanem beépített vibrációs motorjával képes szimulálni a képernyőn látható effekteket is.

Predator és Nitro gamer monitorokkal, valamint gamer kiegészítőkkel újított az Acer - 3. kép

Rajta kívül érkezik az új 7 gombos, optikai érzékelős Acer Nitro egér, az Acer Nitro membrános billentyűzet, az Acer Nitro headset, az Acer Nitro poliészter hátizsák - kifejezetten notebook és egyéb gamer cuccok szállítására -, valamint a csúszásmentes gumiborítással felvértezett Acer Nitro egérpad.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 21 napja

Nem azért, de elfogadnám ezt az ülést. röhögő smiley
Meg úgy minden mást is. röhögő smiley

válasz erre

WillThaWheel

6 éve, 21 napja

Thanos is megirigyelné ezt a Thronost. röhögő smiley

válasz erre

Tommy

6 éve, 21 napja

Milyen durva ülés ez baaaaaazd!!!! meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 21 napja

De király az a füles! meglepett smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
IFA 2018
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja