Precursors E3 trailer

2008. július 17.
2.9141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Felbukkant egy majd' 2 perc hosszúságú videó a Precursorsból is.

Ezt a játékot már 2005-ben bejelentették, tehát már minimum 3 éve ügyködik rajta a kijevi központú Deep Shadows gárdája, akik előző terméke a Boiling Point: Road to Hell volt. A Boiling Point eléggé közepesre sikeredett, így a játékipar kis híján nyíltan kiröhögte az ukrán srácokat, amikor vázolták a Precursorsról való elképzeléseiket. Az előzetes tervekben egy olyan galaxis megteremtése szerepelt, amelyet szabadon bejárhatunk az általunk irányított űrhajóval, bármelyik bolygóra leszállhatunk, felderíthetjük, és interakcióba kerülhetünk az ezeken élő lényekkel.

Tehát egy FPS, RPG és űrszimulátor keverék megalkotását tűzték ki célul maguk elé. Három olyan kategóriát akartak egy játékban megvalósítani, amelyek külön-külön is éppen elég kihívást rejtenek magukban. És akkor még a látványvilágról és hangokról nem is beszéltünk.

A kemény munka azonban úgy tűnik elérte célját, hiszen az utóbbi időben a sajtóhoz eljuttatott anyagok - köztük a lentebb szemrevételezhető trailer - mind azt mutatják, hogy sikerült valóra váltani az álmokat. A Precursors határozottan jól fest, akár a sivatagos bolygón való kocsikázást, akár az organikus idegen fegyverekkel való akciót, akár az űrharcokat tekintjük.

A végső ítéletet azonban csak a teljes változat kipróbálása után hozhatjuk meg, amelyre még idén lehetőségünk lesz, feltéve, ha rendelkezünk PC-vel, avagy X360-al.
#tv#
1 hozzászólás

Shade

16 éve, 1 hónapja és 11 napja

Az biztos hogy nem minden napi játék röhögő smiley.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2008
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja