Praktikus kulcstartót mutatott be a Motorola

2014. november 20.
1.7491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Egy ideje szinte már rá sem lehet ismerni a korábbi években gyengélkedő Motorolára, hiszen számos remek készülék mellett jó néhány innovatív eszközt mutattak be az utóbbi években, nemrég pedig egy olcsó és praktikus kiegészítőt lepleztek le.

Hivatalos blogjukban mutatkozott be a Motorola Keylink, mely egy nagyon hasznos kiegészítőnek tűnik. Külsőre egy szimpla kulcstartónak gondolnánk, de ez a kis eszköz képes életünk során hosszú órákat megspórolni nekünk.

A Bluetooth kapcsolatot használó eszköz némi meglepetésre az androidos telefonok mellett az iPhone-t is támogatja, így az Apple által eladott készülékek tulajdonosainak is jó választás lehet. A funkcionalitás terén két fontos dolgot kell megemlítenünk. Biztos sokan felejtették már el, hogy hova is tették otthon a mobilt és indulás előtt több perc is eltelt a keresgéléssel, vagy azzal, hogy valaki megcsörgetett minket. Ilyen esetben elég csak megnyomnunk a Keylink-et és 30 méteres távolságon belül megcsörren a készülékünk.

Praktikus kulcstartót mutatott be a Motorola - 2. kép

Ez fordítva is működik, így ha kulcsainkat nem találjuk, akkor a készülékről vezérelve a különleges kulcstartónk ad ki hangot. A praktikus újdonság 25 dollárba (6000 Ft) kerül, így viszonylag olcsón kímélhetjük meg magunkat néhány kellemetlen perctől. Persze nem túl meglepő, hogy a bejelentés után néhány órával már az első adag el is fogyott, így jelenleg várni kell azoknak, akik be szeretnék szerezni.
3 hozzászólás

Gólem

10 éve, 2 hónapja és 22 napja

Hatalmas ötlet!mosolygó smiley Ez miért nem jutott eddig eszébe senkinek?!meglepett smileyröhögő smiley

válasz erre

WillThaWheel

10 éve, 2 hónapja és 22 napja

Óriási ötlet! Belebolondulok néha, hogy hova kerülhetett a kulcsom... vagy a mobilom..röhögő smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 2 hónapja és 22 napja

nem rossz találmány mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja