Praktikus funkcióval bővül az LG következő csúcsmobilja

2016. február 11.
3.1971
petike737 profilja, adatai
petike737
Az LG igen színes termékpalettával rendelkezik, az utóbbi években pedig új erőre kapott az okostelefonos részleg, melyet legfőképpen az egyre jobban sikerülő G-szériás csúcsmodelleknek köszönhet a gyártó.

Hamarosan érkezik a generációváltás, hiszen február második felében hivatalosan is bemutatkozik az LG G5. Korábban több pletyka is napvilágot látott az új mobillal kapcsolatban, de eddig egyedül a Snapdragon 820-as processzor és a 4GB RAM vehető biztosra.

Nemrég maga a gyártó erősített meg egy újabb újdonságot, mely inkább egy új funkció, mintsem valami hatalmas technológiai újdonság. A gyártó kedvcsinálója alapján ugyanis a készülék kijelzőjén folyamatosan megjelennek majd a legfontosabb információk, így például az új levelek, értesítések és hívások, valamint a dátum és a pontos idő. Így tehát nem kell majd megnyomnunk egy gombot ahhoz, hogy a zárolt képernyőre nézzünk, szimplán elég csak a készülékre rápillantani, ez pedig egy apró megoldásnak tűnhet, ugyanakkor végtelenül hasznos.
5 hozzászólás

rDAVE

3 hónapja, 2 hete és 5 napja

muki írta:
Hát ez bizony nem valami nagy dolog. Most a Samsung is ezzel villog.
Nem véletlen, egymással versenyeznek. Lehet sokan a Samsung ellenfelének inkább az Apple-t tartják, de attól még ott van például a hazai piac, amiből az LG is kér.

válasz erre

totyak

3 hónapja, 2 hete és 5 napja

Belül elég erős, így nyilván drága is lesz, így kihagyom. Az LG-t amúgy sem szeretem. Ez a kijelző funkció elég hasznos, de nem egetrengető. Egy gombnyomást nekem megér, hogy lássam az infókat.

válasz erre

WarriorAutobot

3 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nem nagy dolog tényleg, de ugye ez azért kis mértékben zabálja is az aksit.

válasz erre

muki

3 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát ez bizony nem valami nagy dolog. Most a Samsung is ezzel villog.

válasz erre

kpal

3 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ezt a funkciót más készülékek már rég tudják évek óta .

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljakylx profiljaRyutheStaR profiljapetike737 profiljaGD_Bálint profiljaLaci721 profiljakulacs profiljamarco profiljaElisorne profiljaAngryKnight profiljarDAVE profilja