Power Rangers: Battle For the Grid címmel verekedős játék készül a legendás franchise alapján

2019. január 18.
5.9651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár mobilokra már kaptunk pár hónappal ezelőtt egy Power Rangers verekedős játékot, azonban a Hasbro, a Lionsgate és az nWay úgy gondolták, hogy itt az idő PC-n és konzolokon is szerencsét próbálni a legendás sorozattal.

Ennek fényében bejelentették a Power Rangers: Battle For the Grid című árkád verekedős alkotást, mely áprilisban jelenik majd meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is, a főszerepben a franchise 25. évfordulójának megünneplésével, aminek jóvoltából az elmúlt negyed évszázad összes jó és rossz karakterét felvonultatja majd.

Mielőtt bárki valami nagy dolgot vár, esetleg a Mortal Kombat 11 kihívóját vizionálná a Power Rangers: Battle For the Grid-ben, gyorsan felhívnánk a figyelmét arra, hogy egy kifejezetten a budget kategóriába szánt alkotásról van szó, ezáltal mindössze 20 dollárt kérnek majd érte a készítők a megjelenéskor, ami elég indokolt is lesz az alábbi videó láttán, mely elég semmire kellőnek mutatja be a végeredményt. Azért egy kicsit reménykedünk...

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

muki

1 éve, 9 hónapja és 21 napja

Nem lesz valami combos cucc.

válasz erre
Power Rangers: Battle For the Grid
5.699 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profiljaGargameth profiljaBvektor profilja