Postal 3: Új screenshotok a készülő játékból

2010. augusztus 21.
4.9251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Talán még emlékeztek a Postal 2 nevű játékra.

Ha létezne minden idők legkreténebb játékának kitüntető címe, minden bizonnyal kilométerekkel a Postal 2 nyerné meg azt. Most megjöttek az első képek a folytatásból. A Postal 2 volt az a játék, amiben látszólag minden értelem nélkül fejbe lehetett lőni bárkit, aki szembe jött, le lehetett hugyozni, döglött tehén fecskét lehetett járókelőkhöz vágni, vagy macska popsival tompítani a shotgun hangját. Végül csodák csodájára, Uwe Boll ebből a játékból forgatta le első nézhető filmjét. A játéknak azonban volt egy nagy hibája, nem csak idióta volt, de még ocsmány is.

Postal 3: Új screenshotok a készülő játékból - 2. kép

Ezt kerülendő a folytatáshoz a fejlesztők megvették a Valve Source motorját, mely most már lehetővé teszi az újabb agyatlanságok 21. századnak megfelelő megjelenítés melletti élvezetét. A játékban motion captures felel a tökéletesen élethű mozgások lemodellezéséért - azért én kíváncsi lennék egy pisilős jelenet felvételére. Ennél egy fokkal jobb ötlet, hogy sok népszerű celeb és playmate is vállalta, hogy nem csak szinkronizálja, de eljátssza önmagát is a játékban, vagyis egy az egyben szerepelni fognak - és remélhetően le is lehet őket majd vadászni.

Üröm az örömben, hogy ez számunkra kevésbé lesz élmény, mivel ezen celebek nagy része hazánkban ismeretlen, kivéve az említett Uwe Bollt, akinek gondolom jó néhányan fogják premier plánban szétloccsantani a dinnye fejét. Azonban mielőtt rosszak leszünk, nem árt belegondolni, micsoda önismeret kell, hogy egy ilyet valaki bevállaljon. Hatalmas riszpekt még Boll bácsinak is. Attól pedig nem tartok, hogy a játékhoz egykettőre ír pár hazafi egy élelmes modot, hazai celebekkel.

Postal 3: Új screenshotok a készülő játékból - 3. kép

A játékban természetesen a már ismert, cinikus és tenyérbemászó Postal Dudeal lehetünk, akinek ezúttal is Rick Hunter adja karizmatikus hangját. A képeket elnézve azonban talán borítékolható, hogy nem kell forradalomra számítani, a játék továbbra is az elmebeteg ötletekre támaszkodik alaposan. Persze a készítők ezúttal is hozzátették, csak a Játékostól függ mennyire durvul el a dolog. No persze.

Postal 3: Új screenshotok a készülő játékból - 4. kép


Postal 3: Új screenshotok a készülő játékból - 5. kép


Postal 3: Új screenshotok a készülő játékból - 6. kép


Postal 3: Új screenshotok a készülő játékból - 7. kép


Postal 3: Új screenshotok a készülő játékból - 8. kép


Postal 3: Új screenshotok a készülő játékból - 9. kép

1 hozzászólás

Shade

14 éve, 9 hónapja és 12 napja

Hát iszonyat lassan készül a játék.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja