Postal 3: Uwe Boll is benne lesz

2009. június 11.
4.1881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Játékoskörökben ritka nagyobb közutálattal rendelkező embert találni Uwe Boll-nál, akinek eleddig csak kiváló játékok szörnyű filmadaptációit köszönhettük, de a bácsika nem is olyan régen hivatalosan is beszállt a játékiparba, méghozzá egy olyan alkotással (Tunnel Rats), amely egy olyan film alapján készült el, amit az ő keze munkájának köszönhettünk.

Törtetése azonban még ennyiben nem merült ki, hiszen friss hírek szerint a Postal harmadik epizódjában is feltűnik majd Boll bácsi.

Mielőtt még meghalnátok a nevetéstől, elárulnánk, hogy a játékbeli szereplését a Postal játék megfilmesítésének köszönheti. A Running With Scissors ugyanis csak úgy volt hajlandó beleegyezni a játék mozivászonra álmodásába, hogy a szerződésben kikötötték, Uwe Boll-t beletehetik szereplőként a következő Postal játékba. Ez meg is fog történni, de, hogy milyen formában, azt sajnos nem tudjuk.

Nem kizárható, hogy a Running With Scissors srácai azért éltek ezzel a lehetőséggel, mert ha Uwe Boll nagyon elrontja a filmet, akkor szépen kifigurázzák, bár egyelőre nem csak nekünk, hanem külföldi kollégáinknak sincs halvány sejtése sem arról, hogy ez a filmmester kit vagy mit formázhatna meg a Postal 3-ban. Talán egy Uwe Boll elleni tüntetésen kell rituálisan feláldoznunk őt? Netán ő lesz a főhős egyik fegyvere, és ha előkapjuk, mindenki meghal röhögőgörcsben? Nem tudjuk, de várjuk a fejleményeket, ti pedig bátran találgassatok egy kicsit lejjebb, hogy szerintetek mi dolga lesz Boll-nak a Postal 3-ban...
3 hozzászólás

Vendég

15 éve, 2 hónapja és 20 napja

hát én nem találom a gépigényét meglepődött smiley

válasz erre

Raiden

16 éve, 1 hónapja és 18 napja

Hát remélem hogy úgy lesz,ahogy megálmodtad Maniac. A Postal az egyetlen játék,ahol tényleg valami hasznát is lehetne venni az ürgének..Én megveszem,ha lesz Uwe,ha nem..menő smiley

válasz erre

Lac

16 éve, 1 hónapja és 18 napja

Tunnel Rats foreva! (még mindig rémálmok gyötörnek)

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaDav2377 profilja