Portal 3 easter egget rejtett el a Valve a Counter Strike: Global Offensive-ben?

2018. december 10.
11.2501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már régen letettünk arról, hogy a Portal 3 vagy a Half Life 3 miatt siránkozzunk a Valve kapcsán, azonban a remény hal meg utoljára, hovatovább a készítők azért időről-időre teszik is alánk a lovat.

Így történt ez most a Counter Strike: Global Offensive-ben is, mely a napokban egy Danger Zone névre keresztelt battle royale játékmóddal gazdagodott, és ahogyan azt megszoktuk a fejlesztőktől, alaposan televágták easter eggekkel, melyek között egy igazi érdekességet is találtak a rajongók.

Egészen pontosan az új pálya egy Black Site névre keresztelt régiójában, ahol négy szobát találhatnak az érdeklődők. Mindegyik számozott, kivéve a harmadikat, ami ugyebár elég nagy fricska a Valve részéről önmagukra nézve, lévén egyetlen játékukkal sem jutottak még el a harmadik epizódig.

A harmadik szobában pedig tovább folytatódik az utalgatás, lévén ha belépünk oda, számítógépeket találunk, melyek rejtélyes dallamokat játszanak és mondatfoszlányokat hagynak maguk után, mégpedig a Portal ikonikus Still Alive című dalából.

Bár minden egyértelmű, a Counter Strike: Global Offensive hivatalos Twitter-csatornáján megjelent rövidke üzenet értelmében az easter eggnek semmi köze sincs ahhoz, hogy bármilyen új termék bejelentése érkezik a háttérben, csupán egy Portal utalás volt a sok közül.
Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 8 hónapja és 17 napja

Szerintem elég szánalmas hogy folyton hitegetik a rajongókat a 3. részekkel.

válasz erre

totyak

1 éve, 8 hónapja és 18 napja

Igazából nem értem, hogy mi szükség volt betenni ilyesmit a frissítésbe, ha nem egy újdonságra utal. Most őszintén, a Portal 2 egy igen jó játék, de már több éves, a kutya sem játszik vele, minek utalgatni rá. Viszont, ha egyértelműen tagadják a 3. rész jöttét, az vélhetően igaz.

válasz erre

Marduk

1 éve, 8 hónapja és 18 napja

Gólem írta:
Nem tudom, emberünk miből szűrte le azt a végkövetkeztetést, hogy ez a Portal 3.
Mielőtt a Portal 2-t bejelentették volna, akkor anno a Portal 1 is kapott egy rejtélyes frissítést, amiben el voltak rejtve rádiók, amik bizonyos helyre téve el kezdtek morzézni. Volt már erre példa, ezért gondolják, hogy egy potenciális 3. részre utalhat.

válasz erre

Gólem

1 éve, 8 hónapja és 18 napja

Nem tudom, emberünk miből szűrte le azt a végkövetkeztetést, hogy ez a Portal 3.

válasz erre
Counter-Strike: Global Offensive
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljamarco profiljaWickedSick profilja1000feri profilja