Portable Copy, avagy Blu-ray filmet PSP-re?

2008. március 31.
4.3601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Már ez sem elképzelhetetlen! A Sony korábban ejtett szót a Portable Copy funkció beépítésének lehetőségéről, ám mostanáig nem sikerült kivitelezniük eme roppantul találékony fejlesztésüket.

Hová kéne beépíteni és pontosan mi is lenne a szerepe? Nos, tegyük tisztába a dolgokat technikai oldalról. A japán elektronikai óriás arra gondolt, hogy milyen jó volna nekünk, ha egy PlayStation 3 segítségével, relatív gyorsan, ám annál egyszerűbben, tömörített másolatokat készíthetnénk a Blu-ray filmjeinkről.

Valóban. De mihez kezdenénk velük? Gondolom már kitaláltad, de ha mégsem, akkor evezzünk tovább. Ezt, a felbontásilag redukált változatot, egy pillanat alatt a Sony marokkonzolunkra varázsolhatnánk, hogy a nagy felbontású mozijaink, ugyan lényegesen alacsonyabb pixel számmal, de mindenhol velünk lehessenek. Szóval, elfelejthetnénk a \\\\\\\"bonyolult\\\\\\\" PC-s konvertáló programokat, és a kalóz kópiás hókuszpókuszokat, mert ez a funkciók biztosítaná számunkra, hogy a lehető legegyszerűbb módon öntsük hordozható formába a kedvenc filmjeinket, jogtisztán és ami talán még ennél is fontosabb, kiváló minőségben.

Akkor innentől váltsunk kijelentő mondatokra. A Sony már régebb óta tervezi azt a firmware-t, amely ellátná a két szóbanforgó masinát a művelethez szükséges képességekkel, de mostanáig ezt nem sikerült megvalósítaniuk. Ami viszont bizonyos, hogy nem kell róla lemondanunk, hiszen a program csiszolgatása tovább folyik és a Sony ígéretei szerint kézhez is fogjuk kapni még valamikor ebben az esztendőben. Szintén idénre várhatóak az első Portable Copy funkciót támogató kéklézeres korongok, állítja a Sony Pictures. Erről sajnos egyelőre több információt nem voltak hajlandóak szolgáltatni, de már ezzel is okosabbak lettünk.

Korábbi pletykák hangoztatták, hogy a legutóbb megjelent, 2.20-as firmware tartalmazni fogja a Portable Copy funkciót, de ez, mint utólag kiderült, alaptalan és hamis híresztelés volt. Nem is dőltünk be a dolognak. Várjuk a konkrétumokat és a megjelenés pontos dátumát.

Ezzel vajon befellegzik az egyébként sem túlzottan kelendő UMD-s filmeknek?
9 hozzászólás

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 26 napja

ÉS TUDOD-E HOGY MI A PSP-GO HIHI röhögő smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 1 hónapja és 22 napja

azzé Blu-ray filmet pspre jóó lenne nagyon jó lenne ... röhögő smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 1 hónapja és 22 napja

Szijjasztok!!! nekem van PSP-m nagyon ****a ja és van nekem képzeljjétek ell ps1em meg ps2őm röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileymenő smiley

válasz erre

Danyek

17 éve, 5 hónapja és 9 napja

Ja! azt hittem, hogy egy az egybe rárakja PSP-re! röhögő smiley így már más mosolygó smiley

válasz erre

Lackooo

17 éve, 5 hónapja és 9 napja

Ez tök yo, már csak egy PSP-t kell vennem... röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

FutuRetrO

17 éve, 5 hónapja és 9 napja

Danyek úrfi, ki mondta, hogy az összes nyelvet magunkkal kell vinnünk az útra? nyelvnyújtó smiley Valószínűleg ki lehet majd választani a takarékosság miatt azt, amelyiket szeretnéd a mobil verzión hallani. mosolygó smiley Nagyon jó dolog, hidd el. Ha még mindig nem győztelek meg, akkor majd megmutatom. kacsintó smiley

válasz erre

Danyek

17 éve, 5 hónapja és 9 napja

egy kicsit szkeptikus vagyok ezzel a dologgal kapcsolatban. nem hiszem hogy ennyire le lehet kicsinyíteni annak a BD filmnek a méretét, mindennemü \"adatvesztés\" (gondolok itt a kevesebb nyelvre, feliratra) nélkül..

válasz erre

FutuRetrO

17 éve, 5 hónapja és 10 napja

Láttál már UMD-n filmet? mosolygó smiley Körülbelül arra a minőségre lehet majd számítani, ami bizony több, mint kielégítő. Egy 8GB-os kártya rendel. röhögő smiley Egy Universal Media Disc 1.8GB-os és gyakorlatilag minden film elfér rajta, több nyelvvel és felirattal, tehát egy 4GB-os kártyán mindenki el fog majd férni, a többi adattal együtt. mosolygó smiley Nagyon jó lesz ez. Uhhh, Tekkon Kinkreet PSP-n, a Blu-ray lemezemről... menő smiley

válasz erre

Dante576

17 éve, 5 hónapja és 10 napja

Hát ez a funkció nagyon jó ötlet!Reméljük minél előbb elérhetővé válik!Kiváncsi lennék a minőségére ezeknek a filmeknek!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja