Pontosították a Supreme Commander 2 megjelenési időpontját

2010. január 27.
1.6601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még tavaly novemberben hallhattunk először a Square Enix és a Gas Powered Games kooperációjában készülő Supreme Commander 2 megjelenési dátumáról, ami akkor még 2010 tavaszára volt datálva, ám ennél pontosabbat - hivatalos forrásból és kizárólag Európára legalábbis - nem tudtunk.

A tegnapi napon azonban az illetékesek végre hivatalos közleményben adták a világ tudtára, hogy futurisztikus stratégiájuk az idén márciusban érkezik, méghozzá platformonként két különböző időpontban.

Ez annyit jelent, hogy Európában, így kis hazánkban is, március 5-én számíthatunk az alkotás PC-s verzióira, míg március 19-én az Xbox 360 konzolokra írott változatokra, így tehát a tavasz első hónapjához egy újabb sokak által várt játék, méghozzá egy stratégia csatlakozott, amely teljes mértékben folytatja a mára már kultikussá vált nagy előd által kitaposott utat, tehát nem csak óriási játékterekre és nagyszámú seregekre kell számítanunk, hanem hatalmas ütközetekre, és stratégiai érzékeket megkövetelő játékmenetre is. Hogy a Gas Powered Games-nek mennyire sikerült helyt állnia, az kiderül március 5-én PC-n, és pár nappal később, március 19-én Xbox 360 konzolokon is.

1 hozzászólás

Shade

15 éve, 4 hónapja és 23 napja

Ez majdnem úgynéz ki mint az első rész. Csak remélem nemlesz olyan hebás a pc verzió mint az elsőé. Az borzalmas volt. Nemvolt árnyéka a házaknak de a tetőn lévő dolgoknak volt...pf.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaKisember001 profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja