Pontos megjelenési dátumot kaptak a Faery: Legends of Avalon konzolos verziói

2010. november 02.
2.1811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Focus Home Interactive hivatalosan is nyilvánosságra hozta a Faery: Legends of Avalon című RPG konzolos változatainak pontos megjelenési időpontját, ám ez az információ főként a Microsoft gyártotta masinákra vonatkozik.

A program idén november 10-én fog megjelenni Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra pedig december elején. A szoftvert PC-re is kibocsájtják, ám ezzel kapcsolatban a kiadó semmiféle megjelenési dátumot nem közölt, úgyhogy egyelőre még nem tudjuk, hogy mikor lesz elérhető ez a verzió.

Nemrég megjelent néhány újabb kép a Faery: Legends of Avalon-ról, amelyek segítségével egy kis betekintést nyerhetünk a játékba. A programban körökre osztott epikus csatákban vehetünk részt, ádáz szörnyekkel harcolhatunk és különböző varázslényekkel találkozhatunk. A francia Spider Studios műhelyében készülő alkotásban az lesz a fő feladatunk, hogy kiderítsük, miért haldoklik Avalon királysága. Az utunk során szert tehetünk útitársakra, akik segítenek és védelmeznek minket a küzdelmek alatt. A karakterünket folyamatosan fejleszthetjük, a harcok és a küldetések sikeres teljesítése után tapasztalati pontokra tehetünk szert. A produktumban főhősünk különböző varázsigéket és speciális képességeket sajátíthat el.


Pontos megjelenési dátumot kaptak a Faery: Legends of Avalon konzolos verziói - 2. kép



Pontos megjelenési dátumot kaptak a Faery: Legends of Avalon konzolos verziói - 3. kép



Pontos megjelenési dátumot kaptak a Faery: Legends of Avalon konzolos verziói - 4. kép



Pontos megjelenési dátumot kaptak a Faery: Legends of Avalon konzolos verziói - 5. kép



Pontos megjelenési dátumot kaptak a Faery: Legends of Avalon konzolos verziói - 6. kép



Pontos megjelenési dátumot kaptak a Faery: Legends of Avalon konzolos verziói - 7. kép

2 hozzászólás

DNS

14 éve, 7 hónapja és 16 napja

Hát ja.
Én sem egészen értem, miért ne lehetnének néha pl. xiqubritusanebulonok vagy tilofemudiwusok, csupán a változatosság kedvéért.

Azt ugyan nem tudom, hogy ezek milyenek lennének, de anno az alien is teljesen idegen volt, amikor H.R. Giger először papírra vetette...

válasz erre

totyak

14 éve, 7 hónapja és 16 napja

Ezek a fantasy játékok nagyon nem nekem valók. Már kifejezetten idegesítő bennük, hogy mindegyikben ugyanazok a kitalált fajok szerepelnek. Orkok, elfek, tündék, manók, meg még a pöcsöm tudja milyen varázsteremtmények.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja