Pontos megjelenési dátumot kapott az Epic Mickey

2010. szeptember 17.
1.6291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jó hírek minden epikus Mickey fanatikusnak, a Disney ugyanis a mai nap reggelén úgy gondolta, hogy rohamosan közeledve az év végéhez, végre pontos megjelenési dátummal látja el az egyelőre kizárólag Nintendo Wii masinára érkező Epic Mickey-t.

Azt már korábban is tudtuk, hogy a játék valamikor novemberben kíván a boltok polcaira kerülni, ám ennél pontosabb nem állt a rendelkezésünkre ezzel kapcsolatban, ma viszont végre véglegesítettek az illetékesek, aminek köszönhetően Európában már november 25-én a boltok polcaira kerül a késztermék.

Érdekesség, hogy az európai országokba a Disney szerint nem tartozik bele Anglia, oda ugyanis csak egy nap késéssel érkezik meg Mickey egér kalandja, sőt, a tengerentúlon öt napot csúszik a nálunk esedékes datáláshoz képest, így az amerikai fanatikusok csak november 30-án vethetik bele magukat a mesébe, ami néhány lepukkant Disney karakterről szól, élükön Mickey egérrel, aki arra hivatott, hogy felrázza kicsit ezeket az elfelejtett hősöket. November 25-én tehát indulhat a nagy kaland!
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 8 hónapja és 13 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

14 éve, 8 hónapja és 13 napja

Aranyos játék lesz. A kevés normális Wii játék közül ez lesz az egyik.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja