Pontos megjelenési dátumot kapott a World of Warcraft: Cataclysm

2010. október 04.
3.3821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A sok pletyka és találgatás után végre pontos megjelenési időpontot kapott a World of Warcraft: Cataclysm című szoftver, ugyanis a Blizzard Entertainment hivatalosan is bejelentette, hogy a nagy sikernek örvendő MMO harmadik kiegészítője idén december 7-én fog megjelenni.

A készítők számos újdonságot és változást csempésztek a játékba, a régi földrészek átalakultak, a goblinok és a worgenek személyében új játszható fajokkal bővült a karakterválasztási lehetőség, emelkedett a fejlődési szint, új insták kerültek az alkotásba és a többi.

A World of Warcraft: Cataclysm két változatban fog megjelenni, az egyik a normál változat, amelyhez 34,99 eurós áron juthatnak hozzá a felhasználók, a másik pedig a gyűjtői kiadás, amely 69,99 euróba fog kerülni. "A Cataclysm több, mint egy újabb expanzió, mivel a sok változás miatt rengeteg újdonság vár a felhasználókra egy teljesen új történettel és játékélménnyel megspékelve. A béta tesztben résztvevők segítségével már az utolsó simításokat végezzük a szoftveren és hamarosan befejezzük a munkálatokat. Már nagyon várjuk, hogy a játékosok elmélyedhessenek Azeroth világában és belevethessék magukat az izgalmas küldetésekbe, csatákba és kalandokba" -nyilatkozta Mike Morhaime, a Blizzard Entertainment fejese.


Pontos megjelenési dátumot kapott a World of Warcraft: Cataclysm - 2. kép



Pontos megjelenési dátumot kapott a World of Warcraft: Cataclysm - 3. kép

World of Warcraft: Cataclysm című szoftver, ugyanis a Blizzard Entertainment hivatalosan is bejelentette, hogy a nagy sikernek örvendő MMO harmadik kiegészítője idén december 7-én fog megjelenni.'>
3 hozzászólás

Emilihun

14 éve, 7 hónapja és 19 napja

Én is így voltam vele röhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 7 hónapja és 19 napja

Mindenki mást mondott,végre megtudtam a végleges dátumot.
Már nagyon várom mosolygó smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 7 hónapja és 23 napja

Ezek szerint még sem kell annyit várniuk a fanatikusoknak.

válasz erre
World of Warcraft: Cataclysm
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaRemulto profiljaBotyi profiljaGargameth profilja