Pontos megjelenési dátumot kapott a SOCOM: Special Forces

2011. március 14.
2.1941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony gárdája a mai napra virradóra végre elérkezettnek látta az időt, hogy a Zipper Interactive műhelyében formálódó legújabb SOCOM epizódhoz bejelentse a pontos megjelenési dátumot, amelyre a sorozatos csúszások és bizonytalanság után a fanatikusok már szó szerint ki voltak éhezve.

Mától azonban mindenki fellélegezhet, a PlayStation 3 legjobb taktikai shootere ugyanis immáron hivatalosan is április 20-án fog megérkezni az európai boltok polcaira, egy nappal később az amerikai és két nappal korábban a brit premierhez képest.

Hogy a Sony miért csűrte-csavarta meg ennyire a megjelenési dátumokat, azt nem tudjuk, de a lényegen mindez mit sem változtat, a tengerentúlon egyszerűen SOCOM 4, nálunk pedig a SOCOM: Special Forces névvel érkező játék április harmadik hetében minden régió számára elérhető lesz, méghozzá a korábbi tervek szerint Move támogatással a fedélzeten, amely megnöveli majd a realisztikus akciózás beleélési faktorát. Ne feledjük tehát, április 20-án itt a negyedik SOCOM epizód!
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 19 napja

Azta, ez a játék jó pár régióban, térségben megjelent. Volt ahol azt hiszem SOCOM 4: U.S. Navy SEAL's címmel.

válasz erre
SOCOM: Special Forces
12.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja