Pontos megjelenési dátumot kapott a Sims 3 konzolos verziója

2010. augusztus 18.
2.7061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Electronic Arts elhintett némi információt a Sims 3 konzolos változatáról az idei gamescom-on és a pontos kibocsájtási időpontra is fény derült.

A kiadó hivatalosan is közzétette, hogy a program idén október 26-án fog megjelenni PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re és Nintendo DS-re. A szoftver konzolos verziója mindent tartalmaz, amit a PC-s, sőt, még többet is! A programban lesznek karmabónuszok és jutalom rendszer, ezen felül a közösségi funkcióknak köszönhetően a felhasználók megoszthatják egymással az egyedi tartalmaikat, például ruhákat, épületeket, tárgyakat és a többi.

A konzolos verzió különböző kihívásokat tartalmaz, amelyeket ha sikeresen elvégzünk, akkor jutalmul karmabónuszokat, vagy tárgyakat kap a simünk. Az Xbox 360 és a PlayStation 3 tulajdonosok a Facebook közösségi oldalon eldicsekedhetnek a barátainak, ismerőseiknek a játékban megszerzett trófeáikkal. Az alkotásban különféle katasztrófa helyzetekkel kell megbirkóznunk de mi is rászabadíthatunk más simekre különböző természeti csapásokat. A karmabónuszokhoz különböző ajándékok járnak, mint például a "get lucky", az "instant beauty", az "epic fail", illeve a "bless them with". Ezekkel óvatosan kell bánni, nem mindegy, hogy mikor és hogyan használjuk fel őket, ugyanis nem mindig fejtik ki a kívánt hatást és előfordulhat, hogy balul sül el a dolog.


Pontos megjelenési dátumot kapott a Sims 3 konzolos verziója - 2. kép



Pontos megjelenési dátumot kapott a Sims 3 konzolos verziója - 3. kép



Pontos megjelenési dátumot kapott a Sims 3 konzolos verziója - 4. kép

2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 16 napja

röhögő smiley Már alig várom!!

válasz erre

Vendég

14 éve, 10 hónapja és 9 napja

Az év játéka!röhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2010
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaBotyi profilja