Pontos megjelenési dátumot kapott a PlayStation All-Stars Battle Royale

2012. július 07.
1.5881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony úgy határozott, hogy itt az ideje egy pontos megjelenési dátummal felvértezni a PlayStation All-Stars Battle Royale című videojátékot, amely a Sony leghíresebb karaktereit igyekszik összeereszteni egyetlen verekedős játékon belül.

Ennek fényében kiderült, hogy az alkotás várhatóan október 23. magasságában fog felkerülni az amerikai és két nappal később, október 25-én Európa legtöbb régiójában a boltok polcaira, de ne lepődjünk meg, ha felénk csak egy nappal később, 26-án jelenik meg, hiszen többek között például Angliában és Írországban is ekkorra várják a premiert.

Az illetékesek a megjelenési dátum mellett bejelentették, hogy a játékhoz már most megindultak az előrendelői akciók, így aki szeretné biztosítani példányát, az néhány extra mellett már most megteheti.

Az előrendelői akciók többsége egyébiránt új karakterekkel és kosztümökkel kívánja kiegészíteni a játékot, ennél komolyabb ajándékokra ne számítsunk, de egy szimpla előrendelésért cserébe nem nagy ár néhány új harcos, illetőleg pár plusz ruha. Ne feledjük tehát még egyszer, a PlayStation All-Stars Battle Royale megjelenése a tervek szerint október 25-én várható.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 25 napja

Nem rossz.

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 26 napja

Nem csak te... Érdekes lesz biztos

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 26 napja

Feleslegesnek tartom ezt a játékot...wtf smiley

válasz erre
PlayStation All Stars: Battle Royale
2.689 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja