Pontos megjelenési dátumot kapott a Joe Danger 2: The Movie

2012. szeptember 05.
1.3661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hosszas huzavona után a Hello Games végre pontos megjelenési dátumot jelentett be a mai napon a Joe Danger 2: The Movie-hoz, amelyről éppen néhány nappal ezelőtt tudtuk meg, hogy aranylemezre került, ám akkor még konkrét időpontot nem tudtak mondani hozzá az illetékesek.

Néhány órával ezelőtt azonban kiderült, hogy valóban még szeptemberben felkerülhet az Xbox Live kínálatába a játék, méghozzá a jövő hét végén, egészen pontosan szeptember 14-én.

A Joe Danger 2: The Movie-ért cserébe 1200 MS pontot kell majd fizetniük a rajongóknak ahhoz, hogy letölthessék, ami elég korrekt árnak tekinthető ahhoz képest, hogy elődjéhez mérten alaposan megújult a játék, Joe Danger oldalán ugyanis immáron nem csak motorra pattanhatunk, hanem sítalpakra és quadokra is, de egy bányászkocsiban meglapulva sem fogunk megijedni a veszélytől.

A Joe Danger 2: The Movie a tervek szerint nem csak Xbox 360-ra, hanem PlayStation 3-ra is megjelenhet majd a jövőben, ám ezzel kapcsolatban pontos megjelenési dátum még nem hagyta el a Hello Games száját.
3 hozzászólás

Vendég

8 éve, 10 hónapja és 2 napja

Az a játék!!!!

válasz erre

Vendég

8 éve, 10 hónapja és 3 napja

Ez egy pofás game

válasz erre

Vendég

8 éve, 10 hónapja és 3 napja

Ezmiez?

válasz erre
Joe Danger 2: The Movie
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt