Pontos megjelenési dátumot kapott a Dead Rising 2: Case West

2010. december 14.
1.8391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom brigádja éppen a hónap első napján tudatta a nagyvilággal, hogy még decemberben megjelenhet a Dead Rising 2 második Xbox 360-exkluzív kiegészítője, avagy a Case West, ám akkor még sajnos nem tudtuk, hogy a cég egészen pontosan mikorra tervezi a premiert.

Szerencsére mára tisztázódott ez a kérdés is, így már biztosan tudjuk, hogy karácsony előtt biztosan nem vehetjük birtokba a Case West-et, a Capcom ugyanis úgy döntött, hogy közvetlenül az ünnepek után, december 27-én teszi elérhetővé azt.

Az illetékesek mindemellett árcédulát is aggattak a bővítményhez, így már azt is biztosra vehetjük, hogy 800 MS pontot fog kóstálni a program, amelyet betöltve a Dead Rising 2 utáni eseményeket élhetjük majd át, méghozzá Chuck Greene mellett az első epizód visszatérő főhősével, Frank West-tel a fedélzeten, akik egymással kooperálva fogják irtani az eléjük toppanó zombikat. Jegyezzük tehát fel, december 27-én, 800 MS pontért, az Xbox Live-on, Dead Rising 2: Case West.
Dead Rising 2 második Xbox 360-exkluzív kiegészítője, avagy a Case West, ám akkor még sajnos nem tudtuk, hogy a cég egészen pontosan mikorra tervezi a premiert.'>
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 2 napja

800 ms pont, pofátlanság.

válasz erre
Dead Rising 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljafighterlaci profilja