Pontos megjelenési dátumot kapott a Dead Nation

2010. november 16.
1.8011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Remek hírrel örvendeztethetjük meg a Dead Nation rajongókat, ugyanis a Sony Computer Entertainment végre-valahára hivatalosan is nyilvánosságra hozta a kooperatív mókával felvértezett szoftver pontos kibocsájtási időpontját.

A produktum 2010. november 30-án fog megjelenni Amerikában, Európában pedig december 1-jén lesz elérhető. A zombis lövölde kizárólag PlayStation 3-ra érkezik és 15 dollárért cserébe lehet majd letölteni a PlayStation Network-ről.

A Housemarque műhelyében készülő alkotás története gyakorlatilag semmilyen eget verő újdonságot nem tartalmaz, lényegében arról szól, hogy egy rendkívül agresszív vírus megfertőzte az emberiség nagy részét, így fölöttébb sajnálatos módon csak néhány túlélő maradt a Földön. A féktelen, tomboló kórság miatt az evolúció csúcsát jelentő fajunk egyedei vérengző zombikká alakultak át, akiknek az az egyetlen céljuk, hogy napi fehérjebevitelüket protein turmixok helyett az élő személyek szöveteiből fedezzék. Rejtélyes, már-már detektív regénybe illő, teljességgel megmagyarázhatatlan módon két egyén immúnis a civilizációt elsöprő fertőzéssel szemben és bármilyen hihetetlenül hangzik, de pont ők azok, akik nem hátrálnak meg a rájuk leselkedő, nem éppen hétköznapi veszélyektől. A két főhős igazi kalandorokhoz méltó módon úgy dönt, hogy mindenáron megvédik a még meglévő egészséges emberi populációt az oszló hullák hadától és lekaszabolnak minden fehérje faló teremtményt, amely az útjukba kerül.


Pontos megjelenési dátumot kapott a Dead Nation - 2. kép

3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 6 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

skyman

14 éve, 6 hónapja és 9 napja

Háá picit sablonos már a téma, de nem kizárt hogy a végén jo dolog jön ki belölemosolygó smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 6 hónapja és 9 napja

Ettől a játéktól én inkább tartózkodom.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja