Pontos megjelenési dátumot kapott a Civilization V Mac-es verziója

2010. november 03.
5.2931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Jó hírrel szolgálhatunk az almás gépek tulajdonosai számára, ugyanis az Aspyr Media végre hivatalosan is nyilvánosságra hozta a Civilization V pontos kibocsájtási időpontját.

A legfrissebb információk szerint a játék Mac-es verziója idén november 23-án fog megjelenni. A felhasználók a késztermékhez dobozos formában, illetve digitális letöltéssel juthatnak hozzá. Aki előrendeli a Mac-es változatot, az egy Special Edition csomagolásban kapja meg a szoftvert, amelyet maga Sid Meier írt alá.

A Civilization V-ben az őskortól kezdve kell felépítenünk saját virágzó civilizációnkat, a cél pedig az, hogy meghódítsuk az egész világot. A körökre osztott stratégiában egyengetnünk kell nemzetünket, ápolnunk kell a diplomáciai kapcsolatainkat és új területekre kell szert tennünk. Az előző részekhez képest a barbárok nagyobb szerepet kaptak az ötödik epizódban, ezentúl nemcsak kalandozásból áll az életük, hanem a felügyeletük alá vonhatnak bizonyos városokat. A játékban egyre több várost foglalhatunk el, amelyek kultúrát és tudományos pontokat termelnek. Ezek segítségével új tudományokat fedezhetünk fel, amelyeket a saját javunkra fordíthatunk. A játék PC-s változata nagy sikert aratott, a készítők az almás gépek terén is bizakodóak.


Pontos megjelenési dátumot kapott a Civilization V Mac-es verziója - 2. kép

1 hozzászólás

totyak

14 éve, 7 hónapja és 15 napja

Mostanában több játék jön Mac-re, mint PC-re, mi lesz így velünk röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja