Polcokon a Rainbow Six Vegas 2!

2008. március 21.
5.1811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Rainbow Six Vegas 2, vagy inkább Vegas Update is lehetne a neve az új résznek.

Persze ezzel nem úgymond kifigurázni szeretnénk a második részt, inkább fogalmazzunk úgy, hogy klasszikus értelemben vett folytatásról van szó. Azért a játék felvonultat jónéhány újítást is a neves elődhöz képest, ezeket szeretnénk most összefoglalni néhány pontban. A PC-s verzió még picit várat magára, ugyanakkor PS-re és Xbox-ra már több országban elérhető a játék, ennek megfelelően a hazai debütálás időpontja sem várat már sokat magára.

Több Multiplayer - Számos újítást tartalmaz a multiplayer mód. Többek között egyszerűsített kezelőfelület, 13 új pálya és játékmódok várják a multiplayer módot kedvelőket.

Több célszerszám - Nem kevesebb mint 11 új fegyver, új páncélok és egyenruhák széles választéka garantálják az egyedi összeállítást.

Még több Vegas! - A bűn városa most nagyobb, mint valaha. Hamisítatlan vegasi hangulat, felfedezésre váró utcák, a város emblematikus helyszínei várják a játékosokat.

Kifinomult AI - A második rész gépi intelligenciában is sokat fejlődött, valamint az ellenfélként szolgáló terroristák is kibővített eszköztárral bírnak, így komolyabb kihívásra számíthatunk a második részben.

Fejlesztett Co-op mód - Az egyéni játékmódból bármikor többjátékos mód varázsolható a sztori vonalán, bármiféle változtatás nélkül is.

Kapcsolódó:

Rainbow Six: Vegas - Másodszor és utoljára
Rainbow Six: Vegas 2 - Március 21!

A játék hivatalos honlapja: rainbowsixgame.ubi.com
2 hozzászólás

Vendég

17 éve, 3 hónapja és 19 napja

hé valaki nem adja meg nekem ezt a játékot?

válasz erre

Brutal Terror

17 éve, 4 hónapja és 27 napja

Végre.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja