Pokemon XD: Gale of Darkness remake várható Nintendo 3DS-re?

2011. április 28.
2.4041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány órával ezelőtt tudósítottunk nektek arról, hogy május folyamán egy vadonatúj Pokemon játék bejelentése várható, amely feltehetően a Nintendo új hordozható konzolját veszi majd célba.

A mai napra virradóra azonban újfent szóba került a történet, a Kotaku értesülései szerint ugyanis vagy egy remake kerül bejelentésre a jövő hónapban, vagy még egy Pokemon alkotás készül a háttérben. A Nintendo 3DS blog ugyanis már látott néhány szkennelt képet a Dengeki májusi számából, amelyeken mintha nem egy új Pokemon játék tündökölt volna.

A szerencsés megfigyelők szerint ugyanis amit a képeken láttak, az a valamikori 2005-ben megjelent Gamecube-os spin-off, avagy a Pokemon XD: Gale of Darkness feldolgozásának tűnt. Természetesen mindezen információkat ne vegyük készpénznek, hiszen bár nem vonjuk kétségbe az említett magazin munkatársainak felkészültségét, mindenki hibázhat, egy szinte jelentéktelen mellékszál feldolgozása pedig a mai helyzetben nem tűnik túl logikus lépésnek. Kíváncsian várjuk a májust!
1 hozzászólás

totyak

6 éve, 10 hónapja és 21 napja

Pokémon-ról is lenyúznak ám minden bőrt. Már mióta van az a játéksorozat? A gameboy color-os időkben is volt Pokémon, de talán még korábban is. Isten tudja mennyi résszel jelent meg.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaMarduk profiljagery1113 profilja