Pokemon Black and White: Kétmillió felett a tengerentúlon

2011. március 28.
2.0811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb elképesztő adatok futottak be a hétvége folyamán a kizárólag Nintendo DS-re megjelent Pokemon Black and White-tal kapcsolatban, az amerikai Nintendo ugyanis egy rövid Twitter bejegyzésben erősítette meg a nagyvilág számára, hogy immáron két millió felett van a mintegy 150 új Pokémont és Unova területét újdonságként felmutató alkotás.

Az adatok érdekessége, hogy csak és kizárólag a tengerentúlra érvényesek, és a játék mintegy két hét alatt érte el őket, megjelenése ugyanis március 6-án volt.

Arról sajnos nem szóltak a híradások, hogy itt az öreg kontinensen milyen eladásokat produkált eddig a program, mindenesetre Japánban továbbra is elképesztő sikereket generál. Csak a kis szigetországban ugyanis már az első héten két és fél millió kelt el a programból, két héttel a premier után már majdnem egymillióval emelkedett ez a szám, a legutóbbi információk szerint pedig 5 millió eladott kópiával büszkélkedhet a Pokemon Black and White az ottani régióban. Ha ez így folytatódik, belátható időn belül meglesz a 10 milliós álomhatár is világviszonylatban.
1 hozzászólás

uhrindam

14 éve, 2 hónapja és 10 napja

Szívesen kipróbálnám, de DS hiányában.. wtf smiley röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profilja