Pokémon Black and White: Japánban már öt millió felett járnak az eladások

2011. január 13.
2.0881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha valaki a múltban nem értette volna, miért is érdemes a fejlesztőknek csak a Japán határokon belül gondolkodni egy adott videojáték esetében, az feltehetően az utóbbi hetekben-hónapokban felfogta végre, lévén a messzi keleti szigetországban az emberek még ismerik az igazi kultuszt, avagy a játékokat még megvásárolják és nem ellopják, ami megmutatkozik az eladások esetében is.

A legutóbbi PSP-s Monster Hunter epizódból például négy milliót adtak el, de a mai napon újabb megdöbbentő adatokat kaptunk.

Az első meglepő tény, hogy egy újabb hordozható konzolra megjelent alkotásról beszélünk, ami történetesen a Nintendo DS-re megjelent Pokémon Black and White, amiből a tavaly szeptemberi debütálását követően csak Japánban nem kevesebb, mint öt millió kópia talált gazdára. Ez számunkra azért is meglepő, mert felénk köztudottan egyáltalán nem kelendőek a DS-re megjelenő programok, de ennek ellenére is, március 4-én Európában is napvilágot lát a legújabb Pokémon RPG, tehát lehet örülni, és elmenni a boltba, megvásárolni.
3 hozzászólás

Aj Styles

14 éve, 5 hónapja és 20 napja

Mekkora röhögő smiley Pokémon szerezd meg hát bő szívét, vagy hogy vanröhögő smiley Egy percet nem jáccanék vele de attól még elég jó kis hírmosolygó smiley

válasz erre

Ryo san

14 éve, 5 hónapja és 20 napja

Nagy igazság!Én már csak szeretem a japáni játékokat,de ezekkel a játékokkal,soha egy percet nem bírtam eltölteni.

válasz erre

totyak

14 éve, 5 hónapja és 20 napja

Szinte mindig kikelek magamból, ha olyan hír van, hogy valamelyik kontinensen később jelenik meg egy játék vagy meg sem jelenik. Na ennél a játéknál kivételt teszek, mert ez nem fehér embernek való.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja