Advertisement

Pókember PS4-exkluzív karakterként csatlakozhat a Marvel's Avengers-hez?

2019. június 24.
6.2151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokak régi álma válik valóra azzal, hogy egy minőségi produkció részeként egy vérbeli Bosszúállók akciójáték jelenhet meg PC-re és konzolokra is, melyből sokan még hiányolnak pár karaktert, így például Pókember sorsa szintén kérdéses még.
 

Bár Peter Parker mindig is egyszemélyes hadsereg volt, ugyanakkor mégis gyakran csatlakozott szuperhős csapatokhoz, így a Bosszúállókat egyaránt megjárta, népszerűsége miatt pedig igencsak fontos szerepe lehetne a játékban, azonban a Comicbook csapata szerint ezt csak egyetlen platformon élvezhetik majd a játékosok.

A lap szerint ugyanis, miután a Square Enix és a Sony bejelentették különleges partneri kapcsolatukat a Marvel's Avengers kapcsán, egy speciális meglepetést ígértek a PS4-es játékosoknak, és mivel a Spider-Man című videojáték korábban csak erre a platformra jelent meg, elég logikus teória, hogy Pókember karaktere csak ezen a konzolon lesz játszható a rajongók számára.
3 hozzászólás

totyak

1 éve, 9 hónapja és 25 napja

Mondjuk azért nem mindegy, hogy egy egész játék PS exkluzív, vagy csak egy karakter. Rendben, a Pókember játék ne legyen multiplatform, de hogy maga Pókembernek miért kellene ettől exkluzívnak lennie PS-re, azt nem látom be. A boxosok, vagy pc-sek rajongói táborát ugyanúgy feltüzelné, ha Pókemberrel is lehetne zúzni.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 9 hónapja és 25 napja

Ezen nem lennék meglepve.
Szóval ha már korábban is csak Ps4-en lehetett játszani, szóval akkor csak a Sony konzoljain lehet majd játszani.

válasz erre

Direktor

1 éve, 9 hónapja és 25 napja

Na ez egy érdekes helyzet lesz!

válasz erre
Marvel's Avengers
19.889 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Grifid profilja