Pofás kis szórakoztatóközpontot mutatott be az Acer

2015. január 08.
1.8261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Manapság egyre több területen tudjuk alkalmazni a számítógépeket, melyek akár nappalink központjává is képesek válni, ilyen esetekben azonban egy kompakt és mutatós gépet célszerű keresni.

Az Acer friss kínálatában találunk is ilyet, hiszen nemrég bemutatták az Acer Revo One RL85-öt, mely szakít az elődök kissé fásult formavilágával és egy igazán pofás masina lett. A fekete és fehér színekkel nem lehet mellélőni, a belső konfiguráció pedig szokás szerint többféle is lehet.

A processzor szerepét akár egy Intel Core i5-ös megoldás is betöltheti, a tárhely pedig alapesetben 2TB, ami legtöbb esetben elég kell hogy legyen. A multimédiás képességek terén nagy szerepet kaphat majd a HDMI és mini DisplayPort csatlakozás, a beépített WiFi pedig leegyszerűsíti a tulajdonosok életét.

A csomagban lesz majd egy egér és egy billentyűzet is, melyek természetesen vezeték nélküli technológiát használnak, az Acer Smart Control alkalmazást pedig Android és iOS rendszerű készülékekre is be lehet szerezni, segítségével pedig mobilunk vagy táblagépünk távirányítóként, míg a számítógép akár Tv-s átjátszóként is funkcionálhat. A kezdőárat 269 euróban (86 000 Ft) határozta meg a gyártó.
4 hozzászólás

Bvektor

10 éve, 6 napja

Belsőre tényleg elég pofás, főleg ilyen áron, bár ez a nagyon lekerekített szappan forma nekem nagyon nem nyerte el a tetszésemet.

válasz erre

totyak

10 éve, 7 napja

Szerintem nagyon erős hardvert adnak ennyi pénzért. Persze azért a videóvezérlő, meg a memória még kérdésesek.

válasz erre

kpal

10 éve, 7 napja

már lehet nem is kell gépet összerakni meglepett smiley pofás kis vas kacsintó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
Minden hír, videó és cikk
CES 2015

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja