Pletyka: trilógiát csinálnak a Horizon Zero Dawnból

2020. április 24.
6.5981
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nyílt titok, hogy készül a Horizon Zero Dawn folytatása, lényegében már az első rész megjelenése után tiszta sor volt, hogy se a Sony, se a Guerrilla Games nem hagy veszni egy ilyen világot, viszont az, hogy potenciálisan trilógia lehet a franchise-ból, az új infónak minősül.

A forrás határozottan megbízható, hiszen a VGC lap munkatársai értesültek úgy, hogy háromrészes kaland lesz a robotdínós mókából, sőt: elviekben már az első játék debütálása után nekiálltak dolgozni a folytatáson, úgy is volt eredetileg, hogy PS4-re jön majd ki, ám végül PS5-re tolódott a megjelenés.

Ez még nem minden, hiszen a VGC arról is értesült, hogy a terv az volt, hogy kiadnak majd egy különálló, kooperatív módra kihegyezett Horizon-játékot, készült is belőle egy preview változat, és bár nem tiszta, hogy mi lett a sorsa, de az sem kizárt, hogy nem különálló etapként adják ki, hanem a folytatásba integrálják. A co-op és az online funkcionalitások egyaránt fontosak mind a fejlesztők, mind a kiadók számára.
3 hozzászólás

totyak

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Második rész már biztosan jön, azt tudjuk. Ha az is olyan jó lesz, mint az első, miért is ne jöjjön folytatás? Valószínűleg azért hozzák az elsőt PC-re, mert a többi már nem jön majd. Jó lehetőség PS felé terelni a PC játékosokat.

válasz erre

Tommy

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ismerve a mai trendeket, az lenne a meglepő ha háromnál megállnának...

válasz erre

muki

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ha nem inkább 5-6 rész lesz...

válasz erre
Horizon: Zero Dawn
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljadarkomen profiljaiPet profiljagery1113 profiljarDAVE profiljamarco profilja