Pletyka: sötét hangulattal és nyílt világgal jön a Diablo IV

2019. október 31.
9.8961
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ha igaznak bizonyulnak a legfrissebb pletykák, az azt jelenti, hogy a Blizzardnak sikerült megint nagyot újítania a franchise-on, ugyanis egy olyan széria esetében, mint a Diablo, elengedhetetlen, hogy olykor elég keményen revitalizálják a sorozatot.

PracticalBrush12 nevezetű Reddit-felhasználó a pletykák forrása, aki korábban már többször is helyesen szivárogtatott ki néhány játék kapcsán infókat, így joggal bizakodunk, hogy ezúttal is megvalósulnak a prognózisai.

Állítása alapján a Diablo IV sokkal sötétebb hangulatú lesz, mint elődje, már-már horrorisztikus hatást fog kelteni, azonban ami isten igazából izgalmas: nyílt világot rebesgetnek hozzá. Persze eddig is elcsászkálhattunk erre-arra, de lényegében mindig csak egyenesen tudtunk menni, úgyhogy mindenképp érdekes, miként valósítják meg, ha végül tényleg nyílt világú lesz.

Ezenfelül PvP módról szól a fáma, valamint a négyfős kooperatív visszatéréséről, na meg persze a hozzánk hasonló veterán Diablo-rajongók egyik legizgalmasabb része: elviekben a Druida kaszt is ismét tiszteletét teszi. Holnap a BlizzCon 2019-en minden kiderül!
3 hozzászólás

Tommy

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Jól hangzik, kíváncsi leszek rá!

válasz erre

zender

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Akkor bizony jobban várom mint eddig!

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 2 hete

Meglátjuk.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
BlizzCon 2019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaImperator profiljaManiac profiljaReichert Viktor profilja adambalonyi profilja